2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

45 بازدید | 13 پست

سلام .صبحتون بخیر.

میدونم بدموقع است ، ولی امروز مسافرم و تا الان نرسیدم ابرومو رنگ کنم.

میخوام بدونم برای آبروی مشکی ، راهی هست که بدون دکلره به یه ترکیب رنگ زیتونی ، دودی رسید؟؟؟

تو مسافرت مداد ابرو بخر بزن خوش بگذره

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=419031761]تو مسافرت مداد ابرو بخر بزن خوش ابروم بشدت به مداد حساسه..فدات

پس تو مسافرت اگه میتونی آرایشگاه رسیدی برو رنگ میخوام بزنم پنچ دقیقه اس زد رنگ رو حساب کن بیا بیرون از آرایشگاه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

واسه ی رنگ زیتونی دودی ، دلکره نمیذارن؟؟؟

نه

خودشون رنگ قاطی میکنن میزنن پنچ دقیقه تا هفت دقیقه ابرو زود رنگ میگیره

اگه بدونم برای راحتی کار ، نمیذارن که همین کارو میکنم

اره نمیزارن فدات ریزش میگیره ابرو حتما بعدش چرب کن ابرو شستی با صابون نزن بعد رنگ پاک کردی

داخل ابروهام خالی میشه؟

نه یک رنگ ساده ای خواهر هیچی نمیشه من همیشه برای تنوع میزنم

نه یک رنگ ساده ای خواهر هیچی نمیشه من همیشه برای تنوع میزنم

اتفاقا منم برای تنوع میخوام بزنم.

ابروهام مشکی خرمایی و تقریبا خسته شدم.

گفتم یه ترکیب رنگ دودی زیتونی شاید قشنگ بشه

اتفاقا منم برای تنوع میخوام بزنم.ابروهام مشکی خرمایی و تقریبا خسته شدم.گفتم یه ترکیب رنگ دودی زیتونی ...

اره قشنگ میشه زیتونی میزنی هشت دقیقه ای رنگ میگیره هم واسه آرایش زیبا میشه فدات ❤️❤️❤️