2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه موقع هاییم هس ک دیگه حسش نیس

حق داری ادمای ساده مهربون این حسا زیاد سراغشون میاد چون دنیا خیلی جای کثیفیه روح پاک انسان های شریف عذاب میکشه با بودن در اینجا اما باور کن تهش پشیمونیه حتی زندگی مردنم پشیمونیه چند سالته کجا زندگی میکنی راستش منم یه وقتی اینطوری بودم الان بهتر نشدم اما شاید بتونم خوشحالت کنم چون نمیتونم خودمو خوشحال کنم خوشحال کردن بقیه کمی راضیم میکنه

ببین همه ی ما غم و مشکل داریم ،،تو منطقه ی ما یه خانومی به خاطر خیانت همسرش خودکشی کرد فکر کرد کار درستی داره انجام میده.حالا شوهرش بعد از خودکشی یک ماه نکشید با یکی دیگه ازدواج کرد بعد چند ماه طلاقش داد حالا دوباره با یکی دیگست یعنی بی خیال عالم مادر دختره همیشه میره مسجد گریه میکنه مسجد نزدیک خونه ی ماست من صداش و میشنوم و گریه هاش و😔😔😔😔😔😔😔

خواهرم صادقانه بسیار متاسفم بابت سختی هایی که داری باهاشون دست و پنجه نرم می کنی.

شاید اگه ما هم ذره ای از جنس مشکلاتت رو داشتیم بهتر می تونستیم شرایتط رو درک کنیم.

با این حال دوست دارم چند مورد رو باهات در میون بگذارم.

با این حال دور از جون اگه در اون کاری که گفتی جدی باشی، این سختی های زودگر تبدیل میشن به فاجعه ای ماندگار. (اگه دلیل می خوای تاپیکم با نام "چی شد به خودشناسی رسیدم" رو بخون). پس لطفا بجای تسلیم شدن براش راه حلی پیدا کن. کارهایی که می شه انجام داد:

اگه بخاطر کسی می خوای اینکار رو انجام بدی بدون که هیچکس لیاقت این رو نداره که بخاطرش خودت رو تباه کنی. اگه احیانا از اعتمادت سوءاستفاده کردن، این دلیل بر بی لیاقتی خودشونه و نه شما...

شاید بگی اگه بمیرم تمام میشه، شاید این حرفای بهشت و جهنم حقیقت ندارن؛ من در مورد NDE و SDE تحقیقات وسیعی کردم. رفتم کتاب تورات رو به زبان اصلی خوندم. در مورد دانشمندان برجسته (مثل موریس بوکای فرانسوی) و علت ایمان آوردنشون تحقیق کردم.

فیزیک مدرن و اعجاز علمی قرآن رو بررسی کردم از زبان اشخاصی مثل برایان گرین (رئیس فستیوال جهانی فیزیک)، ... .

در مورد خط هیروگلیف و نحوه رمزگشایی کتیبه پیدا شده ازش و جواب قرآن به اون رو در زمانی که کسی سواد خوندنش رو نداشت رو بررسی کردم.

و موارد بسیار زیاد دیگه رو بررسی کردم.

و حالا با یقین کامل بهت می گم، احتمال وجود بهشت و جهنم 1 درصد نیست، 100 درصده. و این نکته رو در نظر داشته باش که عمر در اینجا چند سالیه که بالاخره می گذره، ولی اونجا عمر بی نهایته و مر.گی در کار نیست.

می دونم که برات سخته، بالاخره همه دارن با یه سختی هایی کلنجار میرن، مال شما هم چه بسا بیشتره.

و شیطان، هنگامی که کار تمام میشود، میگوید: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف کردم! من بر شما تسلّطی نداشتم، جز اینکه دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذیرفتید! بنابر این، مرا سرزنش نکنید؛ خود را سرزنش کنید! نه من فریادرس شما هستم، و نه شما فریادرس من... ....» مسلّماً ستمکاران عذاب دردناکی دارند. (ابراهیم:22)

این ویدیو رو ببین:

aparat.com/v/g50964w