2777
2789
عنوان

ترس شدیدی دارم

107 بازدید | 6 پست

من چند وقته به اسرار ابجیم پیشمم بعد شوهرش حرومزاده به تمام معنا چند وقت پیش من تو حال شون خواب بودم من خوابم سنگین ولی اون روز حس کردم یکی دستش میکشه رو کمرم وقتی تو خواب بودم گفتم نکن بعد چند دقیقه که چشام باز کردم دیدم فقط اون تو خونه اس روز اون وره بعد ابجیم از بیرون برگشت گفتم نو دست کشیدی کمر من گفت نه دیدم اون رنگش پرید وقتی ابجیم رفت اتاق به شوهرش گفتم چرا بهم دست زدی گفت ببخشید بخشید دیگه تکرار نمیشه این اتفاق تو ۱۴ سالگی هم افتاد من جدی نگرفتم الان ۱۷ سالمه نامزدم دارم

من دیگه معمولا اتاق میخوابم از اون اتفاق به بعد

الان دیشب من خوابم کلا سنگینه حس میکنم یکی اومده تو اتاق یه در دارن به حیاط میخوره حس میکنم اومده اتاق پنکه اتاق جابه جا شده چند تا از دکمه بالای لباسم باز شده حس میکنم اتفاقی نیس

حالا شاید اگه خونه اینا نبودم دکمه لباسم باز میشد عادی میگفتم شاید تو خواب گرمم بوده ولی الان حس میکنم عادی نیس اینا هر دو با هم پنکه باید رو به من باشه و نیس

وایی خب پیش اونا نخواب خونه خودتون بخواب

خدا لعنت کنه این جور آدم های بیمار رو

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی خب پیش اونا نخواب خونه خودتون بخواب خدا لعنت کنه این جور آدم های بیمار رو

من حالم از اینجا بهم میخوره ابجیم اسرار کرد بیام خونه شون یه سری کارا داشت کمکش کنم

الان شدیدن میترسم اگه بهم دست زده باشه چی من نفهمیده باشم

من حالم از اینجا بهم میخوره ابجیم اسرار کرد بیام خونه شون یه سری کارا داشت کمکش کنم الان شدیدن میترس ...

وایی حق میدم بهت واقعا ترسناکه ایشالله که هیچی نشده اما از این به بعد شب خونشون نمون کارتو بکن بیا خونت حتی شده نصف شب

پای سگ بوسید مجنون ،خلق گفتند این چه بود ؟ گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود......✨🌕