2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چ خوبمرسی ک خبرمون کردی

تاپیکت قفل بود

بنظرم این تصمیم رو تو باید بگیری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی چیکار کنم؟ دست خودم هم ک نیس

یعنی بخواب دختر

از دست میری اینجوری

ملاتونین بخور خوابت تنظیم بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بیداریم بیشتر دلیلش استرسهبا قرص حل نمیشه اما ممنون ک گفتی✨️

میفهمم خودمم همینم

همین قرصی ک گفتی رو مصرف نکردی؟

چند روز پیش خریدم یه شب خوردم خوابیدم

این چند شب دندون درد داشتم از درد خوابم بهم ریخته بود

امشب هم باز اومدم سایت کلا یادم رفت بخورم

ذهنم هم انقد درگیره فکر و خیال کلا خوابم بهم ریخته

چند روز پیش خریدم یه شب خوردم خوابیدماین چند شب دندون درد داشتم از درد خوابم بهم ریخته بودامشب هم با ...

اره میفهمم استرس واقعا خواب رو میگیره..

و اینکه این قرصایی ک واسه خواب استفاده میشن حس میکنم اعتیاداورن و کلن میترسم مصرف کنم

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

اره میفهمم استرس واقعا خواب رو میگیره..و اینکه این قرصایی ک واسه خواب استفاده میشن حس میکنم اعتیاداو ...

عاره

ولی این قرص خواب نیس تنظیم کننده اس