2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابلفض با اون قیافش عمرا جارو .....،🤣🤣😲😲😲😲😲

نه امتیاز جارو تا تهش از خودته

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

[QUOTE=419028221]برای این عر زدی ؟؟؟؟ برات متاسفم ادم برای چیزای با ارزش و قابلیت دار گریه میکنه نه ...

من اون لحظه به هرکی زنگ میزدم دهنم باز میشد 😂😂

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

ارزشتو پایین آوردی با این حرکتت تیف

تیف خلط داررررررر

تازه بهش گفتم به روزه فحش ندادی دارم دغ میکنم

در این حد داغونم من پیش این

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من اون لحظه به هرکی زنگ میزدم دهنم باز میشد 😂😂

شماره عاینکو بگیر اینطور مواقع

و چند تا هم غیب از اینم بکن

تیف خلط دارررررررتازه بهش گفتم به روزه فحش ندادی دارم دغ میکنمدر این حد داغونم من پیش این

من جات باشم روزی ده بار قهوه ایش میکنم این توله رو

این گوزه انقدر ک بهش بها دادی فکر کرده امپراطور بادهاست

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من جات باشم روزی ده بار قهوه ایش میکنم این توله رواین گوزه انقدر ک بهش بها دادی فکر کرده امپراطور با ...

😂😂🤣🤣🤣نه بچه ی خوبیه طفلک

برگه ی امتحانات دانشجوهام رو تصیح میکردم ،خیلی سخته مجازی صحیح کردن،صدو خورده ای برگه رو چطوری نمره بدم icon

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!