2777
2789
تو ک نزدیکی از طرف من بزنفک کن الهام جمعه صبح باهاش قهر کردمتا شنبه صبح براش عر زدم تهشم تاپیک زدم ب ...

حرفا ننه امین میزنی دعاااااا خخخخخ امینم با دعا ازون گرفتم بدبختا هر کی بیاد سمت من تسخیر میشه دیگ نمیتونه برگرده

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفا ننه امین میزنی دعاااااا خخخخخ امینم با دعا ازون گرفتم بدبختا هر کی بیاد سمت من تسخیر میشه دیگ ن ...

برو بخواب شنیدم آخر شبا اعتماد ب نفست بالا میره

منم میرم اگه بری

۱

۲

۳

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

تو ک نزدیکی از طرف من بزنفک کن الهام جمعه صبح باهاش قهر کردمتا شنبه صبح براش عر زدم تهشم تاپیک زدم ب ...

برای این عر زدی ؟؟؟؟

برات متاسفم

ادم برای چیزای با ارزش و قابلیت دار گریه میکنه

نه ک برای ملک 🤦🤦💨

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

@مادریاسام ریپ نشدی

ها بخدا برا این عر زدم

خرم دیگع نمیفهمم

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

[QUOTE=419028221]برای این عر زدی ؟؟؟؟ برات متاسفم ادم برای چیزای با ارزش و قابلیت دار گریه میکنه نه ک برای ملک چ ...[/QUOTE

تو خودت یبار تلفتی کم عر نزدی حالا ب هر دلیلی بود من حس کردم صدام شنیدی عر زدی ههه شبخیر

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

حرفا ننه امین میزنی دعاااااا خخخخخ امینم با دعا ازون گرفتم بدبختا هر کی بیاد سمت من تسخیر میشه دیگ ن ...

تو شلوارتو بکش بالا نمیخواد دعا بنویسی و تسخیر کنی

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه