2777
2789
عنوان

تصادف

132 بازدید | 12 پست

سلام خانوما. منوهمسرم عصر رفته بودیم بیرون سر پیچ خیابون یه خانم عابر پیاده تو خیابون بود.و ترافیک شدید وسرعت ما هم کم.ما خاستیم بپیچیم تو خیابون دیگه.کیف این خانم به اینه سمت شاگرد گیر کرد خانم داد کشید و من کیف رو آزاد کردم تا وقتی ما رفتیم خانم سرپا بود بعد ۵۰۰ متر یهو چند تا موتور ریختن دور ماشین که زدی و فرار کردی.من همونجا خودم به پلیس زنگ زدم و برگشتیم اون خانم رو بردیم بیمارستان.. بر اثر زمین خوردن مچ دستشو پاش شکسته.. حالا مقصر کیه به نظرتون؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق قانون، مقصر شما هستین چون در پیچ باید کاملاً مواظب عابر باشید و برخورد آینه یعنی فاصله را رعایت نکردین

اما نکات کلیدیم داره ...

برگشتن و تماس با پلیس عالی بود و فرار محسوب نمیشه

هزینه ها با بیمه شخص ثالث پرداخت میشه

اگر عابر ناگهان وارد مسیر شده باشه میتونین تا ۳۰٪ تقصیر رو گردن اون بندازین که نیاز به شاهد یا فیلم داره

کاری که به نظرم میشه انجام داد اینه که صورت جلسه رو دقیق بخونین و قید کنین "به دلیل پیچ و ترافیک متوجه نشدم" نه اینکه عمدی بوده

هر روز فرصتی تازه برای درخشیدن است (:

نه عزیزم خودش تو آمبولانس و بیمارستان گفت خورده زمین افتاده روی دستش . ما سرعتمون زیاد نبود پیچ حالت ۷ شکل داشت و ما رد شدیم .پیاده رو هم خلوت بود ولی این خانم تو خیابون قدم میزد

نه عزیزم خودش تو آمبولانس و بیمارستان گفت خورده زمین افتاده روی دستش . ما سرعتمون زیاد نبود پیچ حالت ...

عابر پیاده حق تقدم داره چه در پیاده. رو باشد چه در خیابون مگه آزاد راه باشه ...

پیچ ۷ شکل و ترافیک توجه بیشتر شما را میطلبیده که نکردین
ایستادن عابر و رد شدن شما یعنی برخورد کاملاً ناشی از عدم کنترل آینه بوده
تنها راه کاهش تقصیر به نظرم اینه که اگه ثابت کنین عابر ناگهان به سمت ماشین پریده که با حرف خودت که "ایستاده بود" رد میشود

پس شما مقصرین اما رفتار خوب در برگشتن، تخفیف در مجازات داره و بیمه خسارت رو میتونه بده

اگه اونجا کمکی کردین یا صبر کردین و ... بله اما خیلی کمتر شاید به صورت مالی و تخفیفی

من خودم خانوم رو با آمبولانس به بیمارستان رسوندم.کارهای تشکیل پرونده و تمام کارهاشو انجام دادم.با اینکه دختر ۵ سالم همراهم بود.وقتی دختر اون خانم اومد یکی از پرسنل بیمارستان گفت حضور من از اول لازم نبوده و من برگشتم پیش همسرم... درضمن مامور هم فقط پلیس ۱۱۰ اومد که مدارک رو گرفت داد به همسر لون خانم.ولی پلیس راهور نیومد.فردا آدرس دادن بریم جنت اباد جنوبی تهرانم

من خودم خانوم رو با آمبولانس به بیمارستان رسوندم.کارهای تشکیل پرونده و تمام کارهاشو انجام دادم.با ای ...

انشالله به خوبی و خوشی حل میشه نگران نباشین و مراحل رو طی کنید و کارهایی که گفتم و نکاتی که گفتم رو هم مرور کنین 🌺