2777
2789
عنوان

از خونه رفت

163 بازدید | 3 پست

بابام میخواد مادرمو سر پیری طلاق بده یه عمر با نداریش ساخته حالا که بازنشست شده نمیخوادش.به همه الکی گفته منو از خونه بیرون کردن کتکم زدن به خدا قسم همشو دروغ میگه و چون پیره همه فکر میکنن راست میگه و ترحم میکنن بهش.آبرو نذاشته واسمون چون دیگه بهش پول نمیدیم میگه به درد نمیخورین میگه کار کنین بدین به من. با اینکه خودش حقوق داره و همشو خرج خودش میکنه وقتی واسه صبحونش جیگر میخوره ما به زور نون پنیر میخوریم. همه مدل فحش میده انتظار داره خفه خون بگیریم به اطرافیانش تهمت میزنه حتی ما. رفته پیش ینفر که کارم پیشش گیره و خیلی واسم مهمه آبروریزی کرده دیگه طاقتم تموم شد منم با گریه بهش فحش دادم و همین دوباره شد بهونش و دوباره از خونه رفت گفت میدونم ایندفعه چجوری ابروتونو ببرم بچه ها بنظرتون من گناه کردم در مقابل فحشاش و کاراش فحش دادم؟دیگه صبری نمونده برام. اینم بگم یهو اینطوری عوض شد و دیگه خوب نشد اخلاقش😭

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار طلاق بگیرن آرامش میادخرجتم نداد خودت کار کنمن همیشه میگم آرامش بچه هایی که پدر مادرشون جدا شدن ...

خرجمو نمیخوام بده ازمون پول نخواد کافیه

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾