2777
2789
عنوان

حاجت روایی

113 بازدید | 16 پست

دوستان واسه رسیدن به حاجت سخت چه دعایی خوندید که باورتون نمیشده ولی حاجت روا شدین؟

از ته دلم از ته قلبم از اعماق وجودم میخوام به پسر مورد علاقم برسم دوساله میخوامش ولی نمیدونه ، یه دعای قطعی پیش روم بزارید و خودتونم اگه امکانش هس واسم دعا کنید بهش برسم🥲

خواهشا نصحیت و صلاح و مصلحت رو بزارید واسه خودتون و فقط راهنماییم کنید که روحم خیلی خستس...

عزیزم دعا و ....نمیدونم اما میدونم نینی سایتی ها هر وقت برام دعا کردن سریع برآورده شد

متعدو متاهل 💍نینی یار عزیز قبل از اینکه تعلیقم بکنی بهم هشدار و اخطار بده من تازه عضو شدم نمیدونم چه چیز هایی خلاف قوانین سایت هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ترک گناه کننماز اول وقت بخون برو پابوس امام رضا ختم کامل قران کن چله سوره یاسین الرحمان نادعلی بگیر

شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۱۴مرتبه دعای نادعلی با صدتا صلوات ب نیت این ک عاشقت شه بخونوب عکسش فوت کن

شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سوره ضحی ب نیت ازدواجت یاعاش بخون

روزانه ۱۰۰۱ذکر یاودود بگو

لطفا تو تاپیکام کامنت نزارید ، میشه دعاکنی به حاجت چندین سالم برسم ممنون قلب🪷

ترک گناه کننماز اول وقت بخون برو پابوس امام رضا ختم کامل قران کن چله سوره یاسین الرحمان نادعلی بگیرش ...

مرسی،من هیچکدوما انجام نمیدم یعنی حقیقتا فرصتشو ندارم ولی تا حایی که از دستم بربیاد سعی میکنم اکثرشو انجام بدم از این به بعد

شما با کدومش حاحت گرفتی؟

از دیگران بخوا برا حاجت رواییت دعاکنن

ب حیوانات خوبی کن

مرتب برو سرقبرشهدا قبرشونو بااب گلاب بشورو ازشون کمک بخوا

مرسی،من هیچکدوما انجام نمیدم یعنی حقیقتا فرصتشو ندارم ولی تا حایی که از دستم بربیاد سعی میکنم اکثرشو ...

تاپیکای حاجتم روببین

من معلوم نی باچی حاجت روامیشمچون خیلی چیزاروباهم انجام میدم

با استغفار چهار صدتایی امام صادق علیه السلام

خیلیااااااا نتیجه گرفتن هم حالتو خوب میکنه هم حاجاتتو

میده فقط باید ناامید نشی و مداومت داشته باشی

بی نظیررررررره

استغفار چهار صدتایی امام صادق رو انجام بده
یه بنده خدایی مادر شدنش فقط معجزه بود
حدود ده ماه این استغفار رو خوند باردار شد دکترش گفت
فقط معجزه شده
برای هر حاجتی عالیه دور اول نشد دور دوم دور سوم