2777
2789
عنوان

حاجت روایی

49 بازدید | 13 پست

دوستان واسه رسیدن به حاجت سخت چه دعایی خوندید که باورتون نمیشده ولی حاجت روا شدین؟

از ته دلم از ته قلبم از اعماق وجودم میخوام به پسر مورد علاقم برسم دوساله میخوامش ولی نمیدونه ، یه دعای قطعی پیش روم بزارید و خودتونم اگه امکانش هس واسم دعا کنید بهش برسم🥲

خواهشا نصحیت و صلاح و مصلحت رو بزارید واسه خودتون و فقط راهنماییم کنید که روحم خیلی خستس...

عزیزم دعا و ....نمیدونم اما میدونم نینی سایتی ها هر وقت برام دعا کردن سریع برآورده شد

متعدو متاهل 💍نینی یار عزیز قبل از اینکه تعلیقم بکنی بهم هشدار و اخطار بده من تازه عضو شدم نمیدونم چه چیز هایی خلاف قوانین سایت هست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترک گناه کننماز اول وقت بخون برو پابوس امام رضا ختم کامل قران کن چله سوره یاسین الرحمان نادعلی بگیر

شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۱۴مرتبه دعای نادعلی با صدتا صلوات ب نیت این ک عاشقت شه بخونوب عکسش فوت کن

شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سوره ضحی ب نیت ازدواجت یاعاش بخون

روزانه ۱۰۰۱ذکر یاودود بگو

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ترک گناه کننماز اول وقت بخون برو پابوس امام رضا ختم کامل قران کن چله سوره یاسین الرحمان نادعلی بگیرش ...

مرسی،من هیچکدوما انجام نمیدم یعنی حقیقتا فرصتشو ندارم ولی تا حایی که از دستم بربیاد سعی میکنم اکثرشو انجام بدم از این به بعد

شما با کدومش حاحت گرفتی؟

از دیگران بخوا برا حاجت رواییت دعاکنن

ب حیوانات خوبی کن

مرتب برو سرقبرشهدا قبرشونو بااب گلاب بشورو ازشون کمک بخوا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

مرسی،من هیچکدوما انجام نمیدم یعنی حقیقتا فرصتشو ندارم ولی تا حایی که از دستم بربیاد سعی میکنم اکثرشو ...

تاپیکای حاجتم روببین

من معلوم نی باچی حاجت روامیشمچون خیلی چیزاروباهم انجام میدم