2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست

اتصال به قدرت ماورا هم که دیگه نگم برات، گاهی که روانم نابوده یا اتفاق های بدی برام پیش میاد بازگو کردن مشکلات پیش خدا حالم رو خوب می کنه، میشینم روبه قبله بعد نماز صحبت می کنم با خدا انگار یه تراپیست داره به حرفام گوش میده، یه موجود ماورایی و جادویی کمکم می کنه، این که یه دوست خوب بغلمه

البته این احساس تو روزای پر غم و غصه و مشکل برام بولد میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول دارم ولی احساس میکنم یه جاهایی آدم تلقین میکنه قبول داری؟

نه .

خب من ۳۴ سالمه . خیلی شده که سر مسئله ای قهر کردم با خدا و نماز را مدتها کنار گذاشتم . بعد باز آشتی کردم باز قهر باز آشتی تا ۳۴ سالم شد .

منظورم اینه یکی دوبار تجربه نکردم . بارها تجربه کردم و اثرشو دیدم تحمل را بالا میبره .

میدونی مثل این میمونه کباب بخوری ولی کلی با حرص . یا اینکه یه سوپ ساده بخوری ولی با لذت .

وقتی نماز میخونم زندگی برام مثل سوپ میشه 😁

البته نه همیشه ولی اغلب اوقات . همچنین خیلی برکت داره نماز خوندن

برکت توی رفیق ، برکت توی همسایه توی همه چی می بینی فرقشو .

البته همچنین شاهکار هم نیستا مثل همون سوپ ولی عوض زندگی کمتر سخت میگیره بع آدم . بجای اینکه ده بار حرص بخوری یک بار حرص میخوری🤣

من نماز برا این نمیخونم که ببینم چه تغییری کردم یا چه آثار مثبتی روی زندگیم میزاره برا اینکه دلم میخ ...

دقیقا من خیلی وقته غیبت نمیکنم قبلاً غیبت می کردم دیگه خدا اجازه نمیاد نماز بخونم چون بشدت روحت و خسته میکنی مثلا تو به یک موجود فضایی غذا بدی... با افکار نادرست...

فکر کن اما الان بعد چند وقت میگم خدایا خجالت میکشم درباره این فامیل و همسایه ... صحبت کنم میگم خدایا برای همه آرامش میخوام و ظهور برسون که مردم از غفلت آگاهی نجات بدید و گم راه نشیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️

یه چیز دیگه هم بگم واللا بعصی وقتا اصلا حال و حوصله نماز نداری، خسته ای، تمام روز کار داشتی به زور می خونی حداقل برای من این طوری بوده، اینجا از خدا به خاطر روزایی که حالم رو با نماز خوب کرده خجالت می کشم و نماز می خونم

تو نماز یک چیزایی دیدم نمیتونم بگم با خدا رفیق شو ببین باهات چیکار میکنه از فرش به عرش میبره خواب هو ...

تو رو خدا تاجایی که میشه بگو

نر بی خاصیت اگه باباتو نمیشناسی درخواست بده انتر😏

تو رو خدا تاجایی که میشه بگو

هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم

گر به دیوان غزل صدرنشینم چه عجب

سالها بندگی صاحب دیوان کردم

قرآن و عبادت گنج زندگی است

ابو علی سینا زندگی نامه شون بخونید این عرفا این با سواد ها ببیند چی گفتن...

ولی چقدر قرآن هامون خاک میخوره تو خونه یکم فکر کن چرا اسرائیل و آمریکا سعی کردن ما رو از دین مون خارج کنند الان عربستان اسلام توش هست؟؟فقط مکه و مدینه این عربا جاهل و کافر نماز میخوانند ولی نه قلبی...

یک فیلم دیدم خارجی ها درست کردن یک دوربینی ساختن که میبیند مسلمانان وقتی وضو می گیرند یا قرآن میخواند نور وارد بدن و سلول هاشون میشه و سلول های مرده شون زنده میکنه تو با عبادت نور در قلبت می رسونی هر انسانی

یک جایگاه داره در قلب که متعلق به خدا و اتصال به خود خداست

اول اینکه خداوند گفتن مرا یاد تا شما را یاد کنم

تو مرا ستایش کن تا دنیا که هیچ تمام عالم ارزانی تو کنم ماچندین عوالم داریم که موجودات دیگه همین الان دارن زندگی میکنند اونم خدا عبادت میکنند اما جور دیگر

درخت و کوه دریا پرنده همه داره تسبیح الا ما انسان های مغرور...

تو نماز تو تشهد میگیه وشهد ان محمد عبد و و رسوله

یعنی چی محمد اول بنده بوده بعد شده رسول

اگر عبد نبود رسول نمی شد

اول ما باید بفهمیم چی داریم میگیم تو نماز به می داریم میگیم

اوایل روزانه دو رکعت نماز تو شب برای رضای خدا قریه الله بگو وقتی خونید شروع کن 10 آیه قرآن 100صلوات بعد خودت میآیی درباره معجره😍😍✋

ولی تا سه هفته همین طور بخون بعد زیاد کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️