2777
2789
عنوان

نماز

142 بازدید | 29 پست

واقعا از نماز تو زندگیتون چی دیدید توروخدا نگید آرامش میده و این حرفا.... واقعا بگید تاثیر خوبی تو زندگی داره یا نه واقعا دعایی کردید که براتون برآورده شده یا همه چیز تلقینه؟🤍

میدونی

راستش اینه که نماز واجبی هست که خدا واجبش کرده

ینی فارغ از آثاری که قطعا داره

یک حکم واجبه

اگر اقرار میکنیم مسلمانیم

باید بخونیم

افسوس که در جامعه کنونی، خیلی کم رنگ شده

باقالی بر خلاف اسمش، همیشه خوشبو و قشنگه🎀🦭افراد پرخاشگر، بد دهن و عصبی نه توی تاپیک های من کامنت بذارند و نه ریپلای کنند، چون واقعا براشون متاسف میشم مرسی آه😌🤣

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

زندگی کمتر سخت میگیره . بیشتر آسون میگیره بهمون . نه همیشه ولی اغلب .

مامان بزرگم همیشه میگفت نماز جهت میده

اگه دیر بخونی یا نخونی نون بدو و آب دو و تو به دنبالش

مثلا گاهی به سری کارا گیر و گور داره نماز وا میکنه برخی را .

من خودم وقتایی که نمیخوندم زجر میکشیدم از زنده بودنم از پوچ بودنش . ولی چند وقتیه میخونم هرجور بتونم کم کاری آخر وقت اول وقت دست و پا شکسته ولی میخونم . چشمگیر تفاوتش را می فهمم توی حالات و زندگیم .

بی تعارف اولین دلیلم اینه که اگر اون دنیا و حساب کتابی نبود چیزی از دست ندادم یه کار روتین بوده مثل بقیه روتین ها که انجام دادم و وقتی ازم نگرفته، اگر هم اون دنیا حساب و کتابی بود وظيفه مو انجام دادم

دیگه اینکه برای من تو برکت مالی زندگیم موثر بوده

به خاطر قبولی دعا نیست چون گاهی دقتها قبول میشه گاهی نه مثل همه که بعضی ها نماز نمیخونن من از وقتی ۷سالم بوده نماز میخونم .بیشتر به خاطر اینکه اگه اون دنیا باشه و نتونم برگردم لااقل نماز و بخونم.و اینکه با خدا ارتباط میگیری و شرم میکنی از گناه های دیگه و.که البته اینم برا همه صادق نیست برا منکه اینطور بوده .و در نهایت تسلیم شدن هست من دنبال چیزی نیستم چون گفته بخون میخونم

یاد غلام شمر افتادم:

خدایا توبه، تارک الصلاه دشمن خداست خالو😅🤣

باقالی بر خلاف اسمش، همیشه خوشبو و قشنگه🎀🦭افراد پرخاشگر، بد دهن و عصبی نه توی تاپیک های من کامنت بذارند و نه ریپلای کنند، چون واقعا براشون متاسف میشم مرسی آه😌🤣

زندگی کمتر سخت میگیره . بیشتر آسون میگیره بهمون . نه همیشه ولی اغلب . مامان بزرگم همیشه میگفت نماز ج ...

قبول دارم ولی احساس میکنم یه جاهایی آدم تلقین میکنه قبول داری؟

تو نماز یک چیزایی دیدم نمیتونم بگم با خدا رفیق شو ببین باهات چیکار میکنه از فرش به عرش میبره خواب هوایی خیر و خوبی میبینی به خصوص نماز شب اولش صورتت بدون کرم پودر و آرایش روشن میشه و چشم هات جلا پیدا میکنه خودت میبینی

نماز شب و نماز پنجگانه خیلی معجزه داره

یک مدت بخون ببین.... من هم دعا کن🌼🌼❤️🤲🏻

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️

من نماز برا این نمیخونم که ببینم چه تغییری کردم یا چه آثار مثبتی روی زندگیم میزاره

برا اینکه دلم میخواد با کسی حرف بزنم که خودش خیلی دوس داره هم صحبتم باشه ، داره به حرفام گوش کنه ، خدا شنوای داناست

بعد نماز کلی میشنم درددل میکنمو سبک میشم

احساس میکنم خدا وایساده داره تماشام میکنه

ووووووو حتمااااااا تو زندگیمون تاثیرات مثبتی میذاره شاید ما به برکاتش هنو آگاه نیستیم