2777
2789
عنوان

خیانت همسر

123 بازدید | 7 پست

کیا میدونن شوهرشون داره بهشون خیانت میکنه و هیچ کاری نمیکنن؟ چرا شوهراتون و جمع نمیکنید؟چرا هر شب کنار کسی میخوابید که میدونید داره بهتون خیانت میکنه؟

تاپیک امروزم مربوط به همین بود چیکار کنن بتده خداها یه سری واسه دشمن شاد شدن یه سری از سر بی پولی هر ...

بدتر از کار شوهراشون کار ایناست یجوریم خودشون و به خریت میزنن که انگار نه انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد طلاق براشون سخت تره

جامعه میگه خاک تو سرت ک اون رفت خیانت کرد بلد نبودی نگهش داری لابد ب خودت نرسیدی مرده حق داره

خاک تو سرت چرا ول کردی اومدی پس بچه ها چی؟ اونا مادر میخوان

خاک تو سرت بجه ها رو چرا اوردی گذاشتی راحت بره پی الواتی؟

چرا گربه میکنی برا دلتنگی بچه ها؟

خاک تو سرت اومدی قهر ما خودمون هم اضافه اییم

خاک تو سرت حالا ک اومدی بمون تو اناق به موقع شوهر مردن رو از راه ب در نکنی

❤️

چیکار میشه کرد ؟ ترس گرفتن بچه ..ترس مخارج زندگی ..ترس نگاه های بعد طلاق ..نداشتن حمایت ..نداشتن پول بخوای بری سر کار درامد اونقدر نیست که بتونی از پس همه چی بربیای تازه اونم بچه ها رو چیکار کنی کی خونه بهشون برسه و هزار تا دلیل تو مغزها هست که آخر شب خسته و با تپش قلب میریم یه قرص آرام بخش میخوریم بلکه بتونیم اروم بشیم که بازم نمیشیم یه ماهه از خونه بیرونش کردم میخوام جدا بشم ولی تو این یه ماه خیلی فهمیدم تنهایی سختمه دارم داغون میشم بدنم توان این همه غم و مسعولیت نداره

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

هیچ وقت تا تو موقعیتش نیوفتی نمیتونی درک کنی همه چی از دور آسون و راحت هست ولی این قضیه راحت نیس

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️