2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه یک کم توضیح بدین راجع بهش دردداشت عمل لاپاراسکوپی؟مال شماچقدبوداندازش 

مال من فکنم 4 سانت اینا بود ببین جای عملم اصلا اصلا درد نداشتم فقط بخاطر گازی که میفرستن توی بدن برا عمل ، بشدت بدن احساس کوفتگی میکنه طوری که تا چن روز نمیتونسم خودم از جام بلند شم بس بدنم کوفته بود ولی جای عملم اصلا کوچکترین دردی نداشتم

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
مال من فکنم 4 سانت اینا بود ببین جای عملم اصلا اصلا درد نداشتم فقط بخاطر گازی که میفرستن توی بدن برا ...

بیهوش میکنن من خیلی میترسم واینکه بچه کوچک دارم وشیرمیدم بعدعمل میتونم کاراموانجام بدم

خدایاخودت کمکم کن
بیهوش میکنن من خیلی میترسم واینکه بچه کوچک دارم وشیرمیدم بعدعمل میتونم کاراموانجام بدم

اره بیهوش میکنم.ببین بخاطر کوفتگی شدید چن روز نمیتونی کارای خونه اینا بکنی اما شیر دادن چرا فقط یکی کمک کنه بشینی میتونی راحت شیر بدی باید یه سه روزی کسی ÷یشت باشه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
اره بیهوش میکنم.ببین بخاطر کوفتگی شدید چن روز نمیتونی کارای خونه اینا بکنی اما شیر دادن چرا فقط یکی ...

مال شمام مایع توش بود؟کجاعملکردید

خدایاخودت کمکم کن
اره بیهوش میکنم.ببین بخاطر کوفتگی شدید چن روز نمیتونی کارای خونه اینا بکنی اما شیر دادن چرا فقط یکی ...

نمیخواستم عمل کنم تابعداولی دکترگفت احتمال داره پاره بشه وخطرناکه موندم چکارکنم خیلی ترسوام😢😢😢

خدایاخودت کمکم کن

سلام من عمل کردم. دو تا کیست داشتم. روز اول و دوم درد قفسه سینه و شانه داشتم. از روز سوم کارامو خودم انجام دادم. انگار نه انگار عمل کردم. توکل کن به خدا. خییییلی راااحته

خدا خییییییلیییی بزرگهههه😘😘😘😘😘
سلام من عمل کردم. دو تا کیست داشتم. روز اول و دوم درد قفسه سینه و شانه داشتم. از روز سوم کارامو خودم ...

مرسی عزیزم که جواب دادیدیعنی دردنداره موقع عمل ؟کجاعمل کردیدسوندهم میزارن؟ 

خدایاخودت کمکم کن
مرسی عزیزم که جواب دادیدیعنی دردنداره موقع عمل ؟کجاعمل کردیدسوندهم میزارن؟

عزیزم بیهوش میکنن. من خودم اجازه ندادم سوند وصل کنن. چهار ساعت بعد عمل پاشدم راه رفتم و دستشویی میرفتم. من کرمانشاه بیمارستان بیستون عمل کردم پیش دکتر چوبساز

خدا خییییییلیییی بزرگهههه😘😘😘😘😘