2777
2789
عنوان

العجل العجل ✨🌟✨🌟✨

93 بازدید | 13 پست

✨🌟✨🌟✨

🔰قرائت دعای فرج امام زمان(عج)🔰

🌼🍃بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ 🍃🌼

💫اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍو الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِالَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنابِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ یامُحَمَّدُ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یامُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یامَوْلانا یاصاحِبَ الزَّمانِ

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی

السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ

الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ

یااَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ💫

💚به نیت سلامتی و ظهور آقامون امام زمان «عج»

وعاقبت بخیری

🌸🌸🍃🌸🌸🌸🍃🌸🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جریان چی بودکاربر وحشی زیبا بدجور ازت شاکی بود

کجا شاکی بود، چی گفته؟

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

تاپیک زد برات

وایسا ببینم