maleka_a مدیر استارتر عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 1598 عنوان تیشرت cherry 34 بازدید | 4 پست بچه ها یه تیشرت خریدم عکس گیلاس روشه بعد تازه دوست داداشم و داداشم کلی مسخره ام کردن این چیه گرفتی این ماجرا داره چرا هرچی میبینی میخری؟من خیلی دیدم همش توی اینیستا میخرن😭😂 ماجراش چیه؟؟؟ وطنم وطنم وطنم...🇮🇷 1405/05/11 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیمطلا عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 455 بگو ماجراش بخوره تو سرتون منحرفای دو هزاری بابا مجراشو خودشون در آوردن وگرنه ماجرا نداره تیشرته اونا منحرفن این منم ؟؟ نه این شدم 💤🖤
maleka_a مدیر استارتر عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 1598 بگو ماجراش بخوره تو سرتون منحرفای دو هزاری بابا مجراشو خودشون در آوردن وگرنه ماجرا نداره تیشرته اونا ... همون درباره بالاتنه زنا؟😭وای خیلی زشت جلو دوست داداشم آوردمش و کلی خندیدن😒 وطنم وطنم وطنم...🇮🇷
نسیمطلا عضویت: 1405/04/14 تعداد پست: 455 همون درباره بالاتنه زنا؟😭وای خیلی زشت جلو دوست داداشم آوردمش و کلی خندیدن😒 عزیزم یه تیشرته دیگه اونا خیلی افکار منحرفی دارن بله اگه از یه لحاظ ببینی گیلاس به جاهای خوبی نمیکشه 🤣😑🤌 این منم ؟؟ نه این شدم 💤🖤
maleka_a مدیر استارتر عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 1598 عزیزم یه تیشرته دیگه اونا خیلی افکار منحرفی دارن بله اگه از یه لحاظ ببینی گیلاس به جاهای خوبی نمیکشه ... خاک توسرشون چرا من با ذوق باید نشون دوست داداشم بدم و این ماجرا پشتش باشه؟🤡😒 وطنم وطنم وطنم...🇮🇷