2777
2789

سلام

احساس میکنم دو سالی هست خونریزیم کم شده. 

یعنی دو روز اول خونریزی همراه با لخته خونی دارم، از روز سوم خونریزی نامرتب میشه یعنی ممکنه تا شب هیچ خبری نباشه و معمولا تا دو روز هم لکه دارم که تیره تر از خونریزی هست. 

تاریخ هام مرتبط هستن، تقریبا هر 28تا 30روز پریود میشم. 

یک سال ازدواج کردم و تازه میخوایم برای بارداری اقدام کنیم. 

این موضوع کمی نگرانم کرده

توی اینترنت سرچ کردم فقط تنها چیزی که تونستم پیدا کنم این بود که بر اثر چاقی و یا لاغری زیاد هم میتونه باشه که خب البته من 5_6کیلو اضافه وزن داشتم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خونریزی کم باشه بده؟؟؟؟من اینقدر دوست دارم کم خونریزی کنم...هربار دوره ام ک میشه مث رودخونه جریان داره.تو اون شش روزه اندازه ی سه بسته پد مصرف دارم...اینقدر دلم میخاد کم باشه  

من هم اينطوري شدم دكتر رفتم و سونو و آزمايش دادم گفت مشكلي نيست با بالا رفتن سن پيش مياد دكتر رف ...

حدودا شیش ماه پیش چکاپ رفتم منتها در این مورد صحبتی نشد. 

همه چی نرمال بود خدا رو شکر

مگه خونریزی کم باشه بده؟؟؟؟من اینقدر دوست دارم کم خونریزی کنم...هربار دوره ام ک میشه مث رودخونه جریا ...

خب عزیزم شما همیشه اینجور بودی. 

من تازه گی کم شده وگرنه قبل‌تر سه روز اول خونریزی با لخته های بزززرگ داشتم دو روز هم خونریزی کم. 

ولی الان چون عملا شده دو روز میترسم