2777
2789
عنوان

نر عوضی

148 بازدید | 10 پست

مریضی تو تاپیکا منو میبینی ریپ میزنی تیکه میندازی وقتی جوابتو نمیدم ، ( جوابتو نمیدم تو بیوت نوشتی مطمون باش منو ریپ بزنی نمیگن عاشقمی نمیمیری فلان

بیخود میکنی تو تاپیک من طومار مینویسی ،که دادم نی نی یار حذف کنه ، بیخود میکنی که پست منو ۲ سال پیش گذاشتم پیدا میکنی ریپ میزنی

تو گوه میخوری گوهههه میخوری راجب همسرم اینطور صحبت میکنی کثافت یه تار موهاشو به هیچکس نمیدم

گوه خورمی میگی تو که نمیخواستی ازدواج کنی ( باید از تو اجازه بگیرم یا زندگیمو کف سایت پهن کنم بتوووچه

تگت میکنم چون زیادی گوه میخوری

@سمندریان31

آبی نمیشه ولی اونقد بیکاری که میای میبینی، آخرین بارت باشه مزاحم میشی ریپ میزنی

تاپیکشو ببینید منو تگ کرده)

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب گذارش بزن حذفش کنند بلاخره باید جوابگو باشه

💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

غلط کرده وحشی زیبا رو اذیت کرده تگ نمیشه و اگر نه جرش میدادم

😂💋

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

اومدم قفل کنم که پست گذاشتین