2777
2789
عنوان

دیوار

39 بازدید | 16 پست

چقدر ملت آشغال شدن ۱۶۰ تومن دادم تو دیوار آگهی زدم دنبال کار میگردم هرچی فکرشو بکنید بهم پیشنهاد دادن جز کار خدا لعنت کنه هولای احمقو

ماشالله دیوارم که پولی شده فقط بلدن جیب خودشونو پر کنن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تخصصی داری چه کارایی رو بلدی

دوخت و دوز بلدم در حد مبتدی

کار بسته بندی اینا خواستم چون بچه کوچیک دارم بیرون نمیتونم کار کنم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

دیوار فضاش شکل همه چی هس، جز کاریابی و خریدفروش.

خداییش دیگه خیلی ساله هیچکس اعتماد نمیکنه به این برنامه چرا میرین سراغش، چه کسایی ک آسیب دیدن و گول خوردن حتی..

به جاش تو پیج ها و کانال های تلگرامی آگهی معتبر شهرتون یا موسسه های کاریابی دنبال کار بگردین.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

دوخت و دوز بلدم در حد مبتدیکار بسته بندی اینا خواستم چون بچه کوچیک دارم بیرون نمیتونم کار کنم

کار بسته بندی پیدا نمیشه الکی دنبالش نباش

برا خودت کار کن مثلاً پخت کیک ، آشپزی ،آینه کاری ، سورمه دوزی و اینا

کار بسته بندی پیدا نمیشه الکی دنبالش نباشبرا خودت کار کن مثلاً پخت کیک ، آشپزی ،آینه کاری ، سورمه دو ...

اینا تخصص میخواد بلد نیستم

کیک و اینا هم فر میخواد که متاسفانه اونم ندارم

دیوار کلا مکان شده واسه توافق رابطه جنسی

به خدا از خوندن اون حجم از خزعبل خجالت کشیدم

یعنی طرف فیتییییش جورابم داشت اومد گفت جوراباتو بهم بفروش ببین دیگه چه خبره ها😂

دیوار فضاش شکل همه چی هس، جز کاریابی و خریدفروش.خداییش دیگه خیلی ساله هیچکس اعتماد نمیکنه به این برن ...

دوتا کاریابی دارم واسه شهرمونه فقط کار شرکتی و منشی میخوان کار در منزل نیست چند روز پیش آگهی گذاشتن تایپیست و گوینده میخوان ۱۸۰ تومنم ازم گرفت بلاکم کرد

خب اگه خوب میخره بفروش😁

وااای فکر کردن بهشم حالمو به هم میزنه

به خدا از خوندن اون حجم از خزعبل خجالت کشیدم یعنی طرف فیتییییش جورابم داشت اومد گفت جوراباتو بهم بفر ...

منم خیلی داشتم

بزار پاهات رو لیس بزنم

کفش و جورابت رو هر چقدر میخوای میخرم

ببخشید بیا جیش کن روم

هرچی بگی