2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

من همیشه دلم صافه

چون اگه ناراحت شم خودِ طرفو صاف میکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شده هروقت یادم میاد باز حالم بد میشه و ازش متنفر میشم

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

هرگز برام اون آدم قبل نشد و نمیشهولی تمرکزم رو ازروش برداشتم گذاشتم روخودم چون دیگه امیدی بهش نیست ح ...

چجوری رو خودت تمرکز مبکنی من هی میخوام نمیشه یا شاید بلد نیستم

خب ببین منم ادمم نیاز عاطفی دلرم اونو چیکار کنم نمیتونم

کینه اصلا خوب نیست وقتی ازدواج کردی کینه رو باید بزاری کنار

کینه نه

ببین سر به موصوعی بحثت بشه با سوهرت یه حرفهایی بهت بگه کا عمیقا ناراحت بشی و نتونی ناراحتیت رو بذاری کنار یعنی هی بگی جرا به من اینجوری گفت حق من نبود من مگه چیکار گردم و نت نی دوباره باهاش مثل قبل بشی اونم عین خیالش نیس مثلا بیاد از دلت دربیاره

کینه نهببین سر به موصوعی بحثت بشه با سوهرت یه حرفهایی بهت بگه کا عمیقا ناراحت بشی و نتونی ناراحتیت ر ...

من انقد غر میزنم گریه میکنم تا از دلم دربیاد خودشم باید بشینه بهم توضیح بده نازمو بکشه