2777
2789
نگرفتم ولی وقتی شاکی داره چرا تعلیق نمیشه

شاید کسی در موردش به niniyar نگفته.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درخواست میده دیگه به برخی کاربرا همینطوری تصادفی، هر کی هم که ندونه و فکر کنه یارو خانمه و لابد س ...

میگن تو پروفایل نوشته درخواست دوستی درسته؟؟ ولی برا من روش پوشیده اس برا شمام اینجوریه؟

خدا تنهاترین تنهاییه که تو تنهاییات تنهات نمیذاره💚:)!

میگن تو پروفایل نوشته درخواست دوستی درسته؟؟ ولی برا من روش پوشیده اس برا شمام اینجوریه؟

والا نمیدونم

درخولست داد دیگه درخواستش اومد قبول کردم فکر کردم خانمه

ولی با سوالش مشخص شد اقا هستش حذفش کردم

سلام

۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.

یا

۲- حالت رایانه رو فعال کنین.

یا

۳- مرورگر جدید نصب کنین مثل Brave

یا

۴- با یکی از کاربرها حرف می زدم گفتن وقتی مرورگرشون رو بروزرسانی کردن سایت براشون درست شده.

اگر گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خودتون بیایین

⬅️ بنفش رنگه اسمش اینترنت. پیش فرض روی گوشی های سامسونگ نصب هست.

✅️ این روزها خیلی خوب میشه فعلا هر کس خواست جایی پستی بگذاره چند خط قبلش اینتر بزنه بعد پستش رو بنویسه تا این طوری بقیه ی کاربران هم بتونن پست ها رو ببینن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

یعنی چی اخه این چه سوال مسخره تکراریه

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست