2777
2789
عنوان

سیاهه عروس

207 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان

ما یک ماه مونده تا عروسی مون ، پدر من امروز دعوا راه انداخت (بدون حضور داماد) که باید وسایل داماد مثل یخچال و ماشین ظرفشویی و.... داخل سیاهه (برگه لیست که قبل بردن جهزیه می نویسن) نوشته بشه تا داماد امضا کنه برای عروس

حالا من طبق چیزی که اطلاع دارم بعد از جدایی وسایل که در سیاهه عروس باشه مال عروس و خب خانواده داماد قبول نمیکنن وسایل خودشون رو بنویسن

سر همین موضوع پدرم عصبی شد و خب گفت پس اگر ننویسن منم دیگه بهتون کاری ندارم و مسئول همه کار هات خودتی

من چون میترسم دعوا بشه گفتم اشکال نداره

حالا این درسته داخل سیاهه که جهزیه داماد نوشته نمیشه اره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرف ما نوشته میشه

ترک تبریزم

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

جهزیه رو بردین؟لیست رو امضا کردن؟

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

نه اونایی که داماد میخره برای عروسه و باید نوشته شه بعد از جدایی هم متعلق به عروسه مثل مهریه

اخه از اشنا های دور که جدا شدن پلیس اومده فقط جهزیه که عروس خریده رو گفته میتونی ببری چیزی داماد خریده مال خودشه من واقعا گیج شدم نمیدونم طبق قانون درسته یا رسم و رسومات

خب اون وسایل در واقع شیربهای توعه که بجای پول داماد وسیله میخره، بعدم کسی نمیشینه لیست بخونه که ، تو مابین لوازم اونارم بنویس بده شوهرت امضا کنه اصلا بحث هم نکن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂