2777
2789
عنوان

پیشگیری طبیعی

74 بازدید | 5 پست

۸ سال بعد ازدواج باردار شدم. از رابطه همش می ترسیدم باردار بشم و محافظت شده بود ولی سر اقدام بچه دار شدن فهمیدم باردار شدن به این راحتی ها نیست . ۴ ماه رابطه داشتم نشد بعد رفتم دکتر قرص داد تازه گفت رابطه عمیق باید داشته باشی که بعد باردار شدم. الان اگر رابطه بدون محافظت داشته باشم مشکلیه؟ یعنی اگر طبیعی جلوگیری کنم ممکنه بدنم فرق کرده باشه و زود باردار شم؟ اینم بگم دیگه بچه نمیخوام. به کان... و قرص هم حساسیت دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دورهٔ غارنشینها نیستیم که

به پیر به پیغمبر پیشگیری طبیعی وجود نداره ای خدا

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

دوستان. روش طعبیعی یعنی. مرد میخواد به انزال برسه. بکشه. بیرون داخل ریخته نشه. اگه طرف حرفی. باشه. میشه. چرا. نمیشه من الان خودم. ۳ سال اینطوری پیشگیری کردم. چون. با کاندوم. ادیت میشم