2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌸 ﷽ 🌸

💍 اعلام نرخ رسمی طلا 💍

آخرین بروزرسانی: ۱۷:۰۶ 🕰

یازده مرداد ۱۴۰۵ 🗓

⚜️ هر گرم ۱۸ عیار: 🟢⬆️ ۱۸٬۳۴۱٬۰۰۰ تومان

⚜️ خرید طلا از مشتری : 🟢⬆️ ۱۷٬۹۷۴٬۰۰۰ تومان

⚜️ تعویض طلا : 🟢⬆️ ۱۸٬۰۹۷٬۰۰۰ تومان

⚜️ انس جهانی طلا: 🔁 ۴٬۰۴۱ دلار

🟡 سکه طرح جدید: 🔁 ۱۸۳٬۵۵۰٬۰۰۰ تومان

🟡 سکه طرح قدیم: 🔁 ۱۷۹٬۸۰۰٬۰۰۰ تومان

🟡 سکه ربع: 🔴⬇️ ۵۲٬۳۵۰٬۰۰۰ تومان

🟡 سکه نیم: 🔁 ۹۳٬۹۰۰٬۰۰۰ تومان

🟡 سکه یک گرمی: 🔁 ۲۷٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان

⚪ هر گرم نقره ۹۹۹ عیار: 🔁 ۳۷۸٬۳۸۴ تومان

⚪ انس جهانی نقره: 🔁 ۵۸٬۰۳۰ دلار

🇺🇸 دلار: 🟢⬆️ ۱۹۱٬۲۱۵ تومان

🇪🇺 یورو: 🟢⬆️ ۲۲۱٬۰۰۰ تومان

🇦🇪 درهم: 🔁 ۵۱٬۹۰۰ تومان

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

🌸 ﷽ 🌸💍 اعلام نرخ رسمی طلا 💍آخرین بروزرسانی: ۱۷:۰۶ 🕰 یازده مرداد ۱۴۰۵ 🗓⚜️ هر گرم ۱۸ عیار: 🟢⬆ ...

درسته عزیزم.میخوام بدونم الان من برم صرافی بخوام ۱۰۰ دلاری روبفروشم چقدر ازم میخره ؟

من اصلا نمیدونم.مثلا الان دلار زده ۱۹۱ و۵۰۰ من ۱۹و۱۰۰ بدم یا کمتر چجوریع؟

همینه دیگه.نشنیدم مثل کالا باشه که شما بگی میخوام ده دلاری بخرم یا هزار دلاری اختلاف قیمت باشه بخاطر عمده یا خرده

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

درسته عزیزم.میخوام بدونم الان من برم صرافی بخوام ۱۰۰ دلاری روبفروشم چقدر ازم میخره ؟

مثل طلا هست کمتر بر میدارند این قیمتی هم که گذاشتم قیمت خرید از صرافی هست

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببخشید دوباره سوال میپرسم.مثلا چقدر کمتر ؟؟ده هزار ؟۱۵ هزار ؟؟؟

۵۰۰تا ۲۰۰۰هزار تومن کمتر برمیدارن