2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 25 پست

سلام برای کنکور که الان خیلی کم مونده

من خوب نخونده بودم اصلا امسال خیلی از مباحث و نخوندم چه برسه به جمعبندی از امروزم شروع کردم دهمو خوندن و تست زدن که تا اخر مرداد تموم شه

گیج شدم روشم خوبه یا برم مباحث پر سوال و جمعبندی های کنکور و ببینم که بتونم تو کنکور ده درصد بزنم یا نه بشینم دهمو و با نصف یازدهم و تا اخر شهریور جمعبندی کنم

هدفم دندونه برا ۴۰۶ نمیدونم چیکار کنم همش میگن پشیمون میشی پشت بمونی ولی الان انگار نسبت به سال قبل کمتر استرس دارم چون پارسال این تایما اسباب کشی داشتیم دوماهم پرید حس میکنم تابستون و داشته باشم سال بعد بتونم دندون قبول شم

نه چرا پشیمون شی

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

عزیزم واقعا نمیخوام نا امیدت کنم خب؟! ولی اگه بخوایم واقع نگر باشیم اگر امسال کنکور داری و یک ماه به کنکورت مونده و خوب نخوندی کلا از دهم باید بگم که نمیتونی دندون قبول شی💔 میتونی برای سال بعد پشت کنکور بمونی... این هم بگم اگه میخوای سال بعد کنکور بدی از همین الان براش بخون و ول نکن به فکر تابستون و اینهاهم نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چرا پشیمون شی

میگن هنوز کنکور امسالو ندادی به فکر پشت موندنی میترسوننم میگن جا دهم برو دوازدهم و تستی بخون تو کنکور ۳۰ درصد میزنیدندون تعهدی میاری 😐 ولی از پایه ضعیفم اصلا نمیدونم چیکار کنم

عزیزم واقعا نمیخوام نا امیدت کنم خب؟! ولی اگه بخوایم واقع نگر باشیم اگر امسال کنکور داری و یک ماه به ...

دارم میخونم براش دیگه اصلا هدفم ۴۰۵ نیست🥲

هعی میان بهم میگن با درصدای بهتر پشت بمونی بهتره فعلا دهم نخون برو دوازدهم بخون درصد کنکورت خوب شه نمیفهمم اصلا

میگن هنوز کنکور امسالو ندادی به فکر پشت موندنی میترسوننم میگن جا دهم برو دوازدهم و تستی بخون تو کنکو ...

تراز معدلت چنده

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
دارم میخونم براش دیگه اصلا هدفم ۴۰۵ نیست🥲هعی میان بهم میگن با درصدای بهتر پشت بمونی بهتره فعلا دهم ...

برای. خوندن دوازدهم شما لازمه که دهم رو بلد باشید و توی کنکور از دهم و یازدهم هم میاد... و برای دندون دانشگاه های تیپ یک باید تراز بالای ۱۲ هزار و تیپ دو سه حداقل باید بالای۱۰ هزار باشی.

برای. خوندن دوازدهم شما لازمه که دهم رو بلد باشید و توی کنکور از دهم و یازدهم هم میاد... و برای دندو ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی کارم درسته🫠

توویه سال میشه مثلا به دندون دانشگاه شهید بهشتی یا تهران فکر کرد؟شهر دیگه نمیتونم برم

دارم میخونم براش دیگه اصلا هدفم ۴۰۵ نیست🥲هعی میان بهم میگن با درصدای بهتر پشت بمونی بهتره فعلا دهم ...

پشت موندن و برنامه بلند مدت طبقه بندی بهتری به ذهنت میده پراکنده خوندن نه بدرد امسالت میخوره نه سال آینده

الان زمان یادگیری برای کنکور امسال نیست الان باید فقط مرور کنی تست نشان دار بزنی آزمون زمان دار کار کنی من رتبه ۷۹ انسانی کنکور دادم البته

از الان بشین بخون برا سال بعد

اتاقتو مرتب کن کتاب جزوه همه رو تمیز بچین

و شروع کن