بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه بگین چجوری بود قرص در واژ..ن میذارن قبلشمعاینه میکنن؟
نه هیچکدوم ،قبلش آنژیو زدم وقتی رفتم داخل اتاق سریع سرم زدن و بیهوش کردن بعد از راه واژن با دوربین وارد میشن و آب هم با فشار داخل میره تا رحم باز بشه بعد زواید رو بر میدارن
بیهوشی کامل داشتم ،بستری نبودم بعد هم حدود دوساعت ریکاوری بودم بلافاصله مرخص شدم
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
ی جا نوشته ممکنه بعدش خونریزی شدید بکنه طرف معاینه هم شدین؟قرص واژن گذاشتن؟
خونریزی بعدش در حد خونریزی بعد زایمان بود البته برا هر کسی ممکنه فرق بکنه،قرص واژن رو نمیدونم گذاشتن یانه چون بیهوش بودم
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده