2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای من باز کلا نمیدونم چی برم نمراتم اوکیه جز ریاضی همش از این شاخه به اون شاخه میپرم دلم میخواد رشته آینده دار پیدا کنم از استرس خوشم نمیاد اول میخواستم برم فنی معماری اینجا نداشتن بعد گفتم حفظیاتم که اوکبه برم انسانی دیدم برای مهاجرت باز نمیشه باز پریدم روی تجربی گفتم اینو برم مهاجرت هم میتونم بکنم ولی باید کل سه سال رو بکوب بخونم و نمیدونم که میتونم یا نه و استرس و اینکه ممکنه پشت کنکور باشم الان باز میخوام ببینم نرم افزار و کامپیوتر چجوریه اگه خوبه اونو برم ولی علاقه خاصی ندارم بهش

من خودممم امسال می رم تجربی ریاضییم می تونم اما ایندش چونکه برای زنا زیاد خوب نیس نمی رم بعدشم تجربی اگر واقعا تلاش کنی نتیجه خوبی داره

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

وای من باز کلا نمیدونم چی برم نمراتم اوکیه جز ریاضی همش از این شاخه به اون شاخه میپرم دلم میخواد رشت ...

با مشاور مدرستون صحبت کن چونکه تجربی و اقعا اگر نخونی سخت می شه حوصله زیاد میی خواد و استرسم زیاد دلره و بیشتر اوقات باید از خواب خوابم بگذرری اما این سختی ها به نتیجش می ارزه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

با مشاور مدرستون صحبت کن چونکه تجربی و اقعا اگر نخونی سخت می شه حوصله زیاد میی خواد و استرسم زیاد د ...

مشاور مدرسمون اصلا خوب نبود و کلا گیجم کرد دیدم میگن که باید بکوب سه سال رو بخونی و از همه چی بزنی و استرس زیادی داره من خودم از هفتم تا الان سر زیست خیلی استرس کشیدم که اصلا وحشتناک بود ولی نمراتم اوکی بود و میخوندمش ولی از استرسش واقعا بدم میاد الان میخوام ببینم نرم افزار چجوریه علاقه خاصی بهش ندارم ولی اگه آینده دار و خوب باشه ببینم برم یا نه شنیدم برای مهاجران میگیرن