ریحانح مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 61 عنوان عدد بتا | مشاهده متن کامل بحث + 8843 بازدید | 21 پست بچه ها سلام، یادتونه من پریروز عکس بیبی چکمو گذاشتم یه خط افتاده بود، دیروز رفتم آزمایش دادم عدد بتام ۴۳ بود، فردا موعد پریودمه، دوستم میگه صددرصد بارداری ولی خب تو آزمایشم منفی خورده، نمیدونم الان چکار کنم 1397/03/22 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانح مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 61 عزیزم اون رنج آزمایشگاه هست که مشخص میکنه بتای زیر ۰/۵ منفیه ولی مال شما خیلی بالاتر از اون عدد هست ... روز ۲۷ سیکلمه، وای من خنگ فقط اون منفی رو دیدم 😂😂مرسی بچه ها برام دعا کنین
mona325 عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 979 روز ۲۷ سیکلمه، وای من خنگ فقط اون منفی رو دیدم 😂😂مرسی بچه ها برام دعا کنین حق داری حتما استرس داشتی و خوب متوجه جواب آزمایشت نشدی مامان خانم.بازم بهت تبریک میگم خیلی مراقب خودت باش.پس قاعدتا قبل موعد آز دادی و پایین بودن بتا طبیعیه. مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
ریحانح مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 61 حق داری حتما استرس داشتی و خوب متوجه جواب آزمایشت نشدی مامان خانم.بازم بهت تبریک میگم خیلی مراقب خود ... قربونت عزیزم 😘😘😘
mona325 عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 979 قربونت عزیزم 😘😘😘 بارداری سالم و موفقی داشته باشی دوستم مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
ریحانح مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 61 بارداری سالم و موفقی داشته باشی دوستم مرسی عزیزم 😘😘