2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

42 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من طبق تاریخ الان تو ۷ هفته و ۴ روز هستم رفتم سونوگرافی دادم گفت همه چی و اندازه کیسه و بقیه چیزا طبیعیه جز قلب و اندازه جنین ماما تامین اجتماعی گفت امیدی نیست برو دارو بگیر برای سقط ولی دکتر سونو گفت که هفته آینده سونوگرافی واژینال بده حالا خییلی استرس دارم میشه اگه خودتون یا اطرافیانتان همچین تجربه ای داشتین به اشتراک بزارین 🥺

قلب رو معمولا میگن ۸ هفته به بعد تشکیل میشه که .... برو متخصص الکی استرس نگیر

عزیزم شما چند روز بعد موعد تیتر بتا دادی عددش چند بود؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه دیگه دکتر گفت نیازی نیست دیگه صبر کن سونو بده

زود سونو دادی ۸ هفته به بعد قلب تشکیل میشه برای بعضی ها ممکنه یکم دیر تر هم نشون بده صبر کن دوباره برو انشاالله که میشنوی صدا قلبش رو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

سلام عزیزم

ان شاءالله که تشکیل بشه و اگر احیانا قلب تشکیل نشد و مجبور شدی سقط کنی قبلش یه دارویی از طب اسلامی میگم بخور قلب جنین ان شاءالله تشکیل میشه این دارو مشکل تشکیل نشدن قلب جنین رو برطرف میکنه

اسم دارو گیاه شبت(قرص خون) است که ۵ قوطی میخری استفاده میکنی

از سایت طب اسلامی daroo100.com بخرین

یادت باشه الکی سقط نکنی

زود سونو دادی ۸ هفته به بعد قلب تشکیل میشه برای بعضی ها ممکنه یکم دیر تر هم نشون بده صبر کن دوباره ب ...

الهی آمین همه وجودم استرسه لطفاً برام دعا کنین 🥺♥️

سلام عزیزم ان شاءالله که تشکیل بشه و اگر احیانا قلب تشکیل نشد و مجبور شدی سقط کنی قبلش یه دارویی از ...

مرسی عزیزمم

آخه خداروشکر علائم مشکوکیم ندارم مثل لکه بینی یا دلدرد یا هر چیز دیگه ای اصلااا دلم نمیخواد همچین کاری کنم فقط خدا کنه خدا صدامو بشنوه دعاهامو مستجاب کنه🥲

الهی آمین همه وجودم استرسه لطفاً برام دعا کنین 🥺♥️

من درکت میکنم منم ازمایشم مثبت بوده استرس دارم

ولی بسپار به خدا من تو برنامه گهواره نظرات روخوندم خیلیا هفته ۹ قلب دیدن حتی ... اصلا عجله نکن فقط تخت نظر متخصص باش و صبور باش زود نرو

مرسی عزیزمم آخه خداروشکر علائم مشکوکیم ندارم مثل لکه بینی یا دلدرد یا هر چیز دیگه ای اصلااا دلم نمیخ ...

ان شاءالله

نگران نباش عزیزم فقط یادت باشه اصلا سقط نکنی

اگر گفتن دیگه امیدی نیست این قرص خون رو بخر این دارو امتحان خودشو پس داده و قلب جنین تشکیل میشه

من درکت میکنم منم ازمایشم مثبت بوده استرس دارم ولی بسپار به خدا من تو برنامه گهواره نظرات روخوندم خی ...

امیدوارم بارداری سالم و بدون تنشی داشته باشین و به سلامتی نینیو بغل کنین 🥹

آره فردا قراره پیش متخصص برم