2777
2789

حال ندارم شروع کنم به جمع بندی از جمعه عصر دارم استراحت میکنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😩

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

حال ندارم شروع کنم به جمع بندی از جمعه عصر دارم استراحت میکنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😩

شروع کن ...من هستم سوالاتو جواب بگم ...یه برنامه کوچک بنویس ...خلاصه بخون...تست بزن ..به من بگو وبپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شروع کن ...من هستم سوالاتو جواب بگم ...یه برنامه کوچک بنویس ...خلاصه بخون...تست بزن ..به من بگو وبپر ...

برنامه نوشتم ، نهایی هم خوب دادم نسبتا و پایهم هم خوبه تقریبا

حس شروع کردن نیست

خیلی زیادی تنبل و تن پرورم نیاز به چند هفته استراحت بعد نهایی دارم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

برنامه نوشتم ، نهایی هم خوب دادم نسبتا و پایهم هم خوبه تقریباحس شروع کردن نیستخیلی زیادی تنبل و تن پ ...

میدونم درکت می کنم ولی استراحتهای کوتاه کن بین برنامه باز انجام بده ...هروزتست بزن ومرور کن به من بگو

میدونم درکت می کنم ولی استراحتهای کوتاه کن بین برنامه باز انجام بده ...هروزتست بزن ومرور کن به من بگ ...

مرسی

اگه شروع کردم چشم

انسانی ام

نهایی ها رو خراب کردم معدل در حد 12/13

یعنی معدل نهایت بتونه بهم تراز پنج هزار شیش، هزار بده

هدف ام فرهنگیانه

تا الان داشتم واسه کنکور اماده میشدم واسه همین تشریحی و نهایی رو خراب کردم به همین خاطر فکر نمیکنم دعوت به مصاحبه بشم حتی با تراز خوب کنکور و به کل امید ام و از دست دادم... 💔

خب

ممنون اتفاقا سوال داشتم

من امسال میرم 11 مشاورم خیلی خوبه ولی گزارشکار دروغ دادم 2هفته

تجربیم

البته برنامه ای که داده برا دهمه و درواقع کلابرادهم 2تافصل زیست باید بخونم و فصل 4 فیزیک عقب افتاده

به نظرت میشه جبران کرد؟

3تافیلم عقب افتاده ریاضی و 3تا عقب افتاده شیمی دارم

ببین مشاورم پزشکی تهران خونده تاعمومی ادامشوهم میخونه

هزینه ماهانه هرچی کفتیم بگه گف ما به فرهنگیا نمیگیم چقذبده

به نظرت 4 تومن خوبه درماه؟

البته کلاس فیزیکش هم قراره برم

سلام من حس میکنم انسانی برام مناسب تر بود الان تجربیم میرم دوازدهم ولی هزینه زیادی توی این رشته کردمو سختمه تغییر بدم چهکار کنم

و به نظرتون چجوری و از کجا کنکوری خوندن و شروع کنم

چجوری و کی درس ها رو مرور کنم؟! 2_ برا تست همه تست های اون بخش ک خوندم رو بزنم یا یکی درمیون یا چی؟

اگه پایهات ضعیفه و میخوای از صفر قوی بشی، استادی مثل مهدی یحیوی میتونه مناسب باشه چون مفهومی درس میده.
اگه دنبال تست بیشتر، تکنیک و بالا بردن درصدی، محمد نوکنده و امیر میرحسینی هم انتخابهای خوبی هستن.
به نظرم قبل از ثبتنام یه چند جلسه نمونه از هر استاد ببین؛ چون مهمتر از اسم استاد اینه که با سبک تدریسش ارتباط بگیری و بتونی تمرینهاشو ادامه بدی