2777
2789
عنوان

تجاوز با دعا

973 بازدید | 82 پست

خیلی خلاصه میگم چون آنقدر طولانیه حوصله ندارم واقعا الآنم دارم با گریه مینویسم شوهر خواهرم خودشو زد به دیوانگی منو خواهرمم باهاش رفتیم پیش دعا نویس نگو قصدش جادو کردن من بوده اومد تو خونه من یه دعایی کرد بخدا قسم به بزرگی خدا قسم نمیدونم چی شد فقط میدونم چیزی که نباید میشد شد من دیوونه شدمه هر طوری که فکر میکنم نمیشه خسته شدم من متاهلم دوتا بچه دارم 5ماهه مثل روانیام دیگه نمیتونم تا همینجاشم بخاطر بچه هام تحمل کردم تو رو خدا نگید دعا و طلسم وجود نداره من با پوست و گوشت و استخوانم تجربه ش کردم من یه روز بعد اون اتفاق متوجه شدم چی شده به مادرم خواهرم و مادر شوهرم گفتم من همه چیزم و از دست دادم نابودم خانواده شوهرم و پدرم بفهمن دیگه پایان زندگیمه چندبار خودکشی کردم دلم داره آتیش میگیره نمیتونم بچه هامو ول کنم. تو رو شوهرم نمیتونم نگاه کنم هنوزم نمیتونم باور کنم هرچقدر فکر میکنم نمیدونم چطور این اتفاق افتاده یکی کمکم کنه دارم میمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی شوهرخواهرت برات دعا گرفت جادو شدی اومد خونتون بهت تجاوز کرد؟درست متوجه شدم؟؟؟؟

دقیقا با یه دعا نویس شیطانی همدستی کرده بود اومدیم خونمون من مثل یه انسان در خلسه بودم مثل کسی که نه عقل داره نه اراده خواهرمو فرستاده بود بیرون واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم وقتی فکرشو میکنم نمیتونم باور کنم خودم

چطور شرایط برای این عمل شوهر خواهرت فراهم شد؟

بحثش خیلی زیاد طولانیه رفته بود پیش دعا نویس اسم و همه چیزو داده بود نقشه کشیده بود گولم زد گفت دعا نویس میخواد بکشتم بهش توهین کردم فلان رفتیم پیشش و به چرت و پرتایی گفت برگشتیم یه دعا بهش داده بود تو خونم سرشو شست و یه شیرینی آورده بودن دعا نویس داده بود بهشون گفت باید سه تاتون بخورید و اصلا نمیدونم چی شد نمیدونم چطور توضیح بدم واقعا درمونده شدم دیگه تحمل ندارم روانی شدکه فکر اون صحنه ها فکر زندگیم که نابود شده من به جنون رسیدم

بحثش خیلی زیاد طولانیه رفته بود پیش دعا نویس اسم و همه چیزو داده بود نقشه کشیده بود گولم زد گفت دعا ...

یه دفعه ای بهت نزدیک شد و رابطه برقرار کردین؟

کشتم شپش شپش کش شش پارا

یه دفعه ای بهت نزدیک شد و رابطه برقرار کردین؟

دو روز بازی در آورد منه احمق فکر کردم واقعا راست میگه چمیدونستم چه نقشه ای داره بعدش که دعا رو آورد تو خونم انجام داد بعدش مثل یه آدم دیوونه بودم شاید باور نکنید ولی وقتی بهم تجاوز کرد میفهمیدم داره چی میشه ولی نمیتونستمم داره چی میشه شب روزی که اینکارو کرد تو خواب روانی شدم و به جنون رسیدم و فهمیدم چی شده