2777
2789
بهتر میشن . خدا هست . نگران نباشفقط فیزیو رو براشون از الان سراغ بگیر . جا خوب ببردیگه جونتو براشون ...

بدبختی بابام هم چند ماه پیش سکته قلبی کرده بود و الان حالش بده خیلی به مادرم دلبسته است

بدبختی بابام هم چند ماه پیش سکته قلبی کرده بود و الان حالش بده خیلی به مادرم دلبسته است

خب دست تنها نباش . خواهری اینا یا پرستار

اما هوای دوتاشونو داشته باش

ببین حرف کیو گوش میدن . بگو آرومشون کنن ... دنیا همینه دیگه

استرس بهشون وارد نشه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشارش ۲۰ از دیروز تا حالا پایین نیومده دکتر گفته تا پایین نیاد نمیتونیم درمان رو شروع کنیم

خب اینکه چرت گفته دکترش.با آمپول لابتالول به سرعت فشار پایین نیاد.اما توی بیماران سکته مغزی از یه حدی پایین تر نباید بیاد.یعنی فشار تا چهارده پانزده نگه میدارن.

ناراحت نباش.خیلی زود بهتر میشه.نمیدونم زود رسوندینش بیمارستان یا نه.چون اگه زیر شش ساعت بعد از سروع علایم بیمارستان رسونده باشین و داروی آلتپلاز گرفته باشن به سرعت علایم برمیگرده و زود خوب میشه.به امید شفای کامل.براشون حمد خوندم🙏

دعا رو هم یات نره . ما که جز خدا کسی نداریم باید بهش تکیه کنیم

گوسفند قربونی داریم میکنیم صدقه انداختم دعای مقاتل صد مرتبه خوندم صد تا حمد به نیت ام البنین خوندم

الان هم میخوام حدیث کسا بخونم

به نظرتون دیگه چی بخونم؟

گوسفند قربونی داریم میکنیم صدقه انداختم دعای مقاتل صد مرتبه خوندم صد تا حمد به نیت ام البنین خوندما ...

نذر حضرت ام البنین عالیه

حمد بخون ۷۰ تا فوت کن بهشون

نذر کن خوب بشن ۵۰۰ برا امام رضا مثلا

ترو خدا منم دعا کن . خوب بشم

اما ببین یه جمله تا میتونی عزمتو جزم کن و براش کار کن ... دیگه گفتم کم خودت بزار اما براشون نه. رسیدگی و تمام

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نذر حضرت ام البنین عالیه حمد بخون ۷۰ تا فوت کن بهشوننذر کن خوب بشن ۵۰۰ برا امام رضا مثلا ترو خدا منم ...

برای امام رضا(ع) حضرت معصومه(س) و امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هر کدوم ۵۰۰ تومن نذر کردم

نذر حضرت ام البنین عالیه حمد بخون ۷۰ تا فوت کن بهشوننذر کن خوب بشن ۵۰۰ برا امام رضا مثلا ترو خدا منم ...

انشاالله خداوند همه ی مریض ها به خصوص شما ومادرم شفای کامل عنایت کنه

برای امام رضا(ع) حضرت معصومه(س) و امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) هر کدوم ۵۰۰ تومن نذر کردم

خوبه . منم باید ادا کنم

انشاالله خداوند همه ی مریض ها به خصوص شما ومادرم شفای کامل عنایت کنه

الهی آمین

فردا برم روبرو حرم جای مادرت سلام میگم . اسمشونو بگو

خب اینکه چرت گفته دکترش.با آمپول لابتالول به سرعت فشار پایین نیاد.اما توی بیماران سکته مغزی از یه حد ...

تا حالش بد شد زود رسوندیمش اما نمیدونم آمپول رو بهش زدن یا نه