2777
2789
عنوان

ی غذای جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 30 پست

مرغ رو با سیر و پیاز و فلفل دلمه و ادویه و تخم مرغ بریز تو میکسر

و بعد کف سینی سرخکن یا فر پهن کن

روش یکم ژامبون ورقه ای خورد شده بریز و فلفل دلمه سبز یکم قارچ و بعد پنیر پیتزا

رو پنیر پیتزا هم فلفل دلمه قرمز و زرد

این ترکیب خیلیییی خوشمزست

💚دریغ است ایران که ویران شود  ‌کنام پلنگان و شیران شود💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزن گوکل غذاهای محلی شهرای مختلف رو سرچ کن ببین کدوم خوشت میاد

ما رفته بودیم شمال صبحونه املت لوبیا خوردیم از اونموقع تندتند درست میکنم ولی اون سبزی که کنارش بود رو هیچوقت نتونستم مثل اون درست کنم

مرغ رو با سیر و پیاز و فلفل دلمه و ادویه و تخم مرغ بریز تو میکسرو بعد کف سینی سرخکن یا فر پهن کن روش ...

ممنونم عزیزم ازت

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش.باردار نیستم تیکر هدفمه❕ اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

کوکوی عدس ب نظرم خیلی خوشمزه اس ولی نمیدونم جدیده یا قدیم

چه جالب

چطوری درستش میکنید ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش.باردار نیستم تیکر هدفمه❕ اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

ماکارونی فرمی با مرغ

ماکارونی رو ابکش میکنی میریزی تو سس مرغ و یکم تفت میدی بعد یک ربع با حرارت کم بذار مواد به خوردش بره و بعد سرو کن نوش جون

برای سسش هم مرغ ریش ریش شده یا تیکه ای که سرخ شده رو با قارچ و فلفل دلمه تفت بده و بعد بهش رب بزن بعد یکم نعنا اضافه کن

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

غذای جدید و من دراوردی رو فقط میتونی تو اینستا پیدا کنی.اخرین بار که یکیشو درست کنم سیب زمینی بزرگ ر ...

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذای جدید و من دراوردی رو فقط میتونی تو اینستا پیدا کنی.

اخرین بار که یکیشو درست کنم سیب زمینی بزرگ رو کاملا خالی کرد مثل کاسه شد ، بعد سرخش کرد ، و توشو مواد پیتزایی ریخت و گذاشت توی فر.

خوشمزه شده بود

ماکارونی فرمی با مرغ ماکارونی رو ابکش میکنی میریزی تو سس مرغ و یکم تفت میدی بعد یک ربع با حرارت کم ب ...

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جالبچطوری درستش میکنید ؟

ی پیمونه عدس با یدونه سیب زمینیو پیاز بذار ابپز شه ابکش کن

دوتا تخم مرغ دوقاشق ارد سفید دو قاشق ارد سوخاری. نمک فلفل زرد چوبه پودر زنجبیل باهم قاطی کن بریز رو عدسا با گوشکوب برقی بزن

بذا نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه مث کوکوسیب زمینی سرخش کن مزه بهشت میده

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

اگرفوری میخوای سیب زمینی باپوست نکینی خردکن بذاربااب کمی نیم پزبشه بعدیه فیله مرغم نگینی خردوسرخ کن قارچ وفلفل دلمه خردکن

همه موادبریزکف سینی فر. دست ودلبازانه پنیرپیتزابریزروشون بذارفرخیلی خوشمزه میشه زوداماده میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شاورما

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

اگرفوری میخوای سیب زمینی باپوست نکینی خردکن بذاربااب کمی نیم پزبشه بعدیه فیله مرغم نگینی خردوسرخ کن ...

ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40