2777
2789
عنوان

ی غذای جدید

119 بازدید | 30 پست

میخوام ناهار درست کنم

لطفاً یک غذای جدید و خوشمزه معرفی کنید

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش.باردار نیستم تیکر هدفمه❕ اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره چیا درست کرده باشی

آلبالو پلو مرغ ناردون قلیه ماهی ترش تره خورشت خلال قیمه نثار شکرپلو و قیمه لوبیا پلو با مرغ لوبیای سفید منظورمه خورشت سیب خورشت مرغ کاری خورشت کدو و..

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
خب ما چه میدونیم مواد تو خونه چی دارین

اگه نداشتم میخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش.باردار نیستم تیکر هدفمه❕ اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

پاستا الفردو

پاستا جدید نیست که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کوکوی عدس ب نظرم خیلی خوشمزه اس ولی نمیدونم جدیده یا قدیم

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

مرغ ترش خیلی خوشمزه هست شاید زیاد جدید نباشه ولی هیچوقت قدیمی نشده بنظرم

سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤اعتماد بنفس داشته باشید و برای خودتون ارزش قائل باشید.

بستگی داره چیا درست کرده باشی آلبالو پلو مرغ ناردون قلیه ماهی ترش تره خورشت خلال قیمه نثار شکرپلو و ...

مرسی عزیزم 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40