2777
2789
عنوان

حرکت جنین

226 بازدید | 29 پست

کیا هفته ۱۸ هستن؟مامل حس میکنید؟ 

من دیروز خیلی تکوناشو حس میکردم‌ ولی امروز خیلی کمه 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

امروز جنین منم کم حرکت میکنه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از ٢٨ هفته به بعد حركت هاي جنين مهم و زياد ميشه

البته من خودمم از ١٧ ، ١٨ هفته حركتاشو حس ميكردم

يه روزاي. ياد بود يه روزايي نبود

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت
امروز جنین منم کم حرکت میکنه

صبح یکم شیرینی خوردم‌یه کوچولو تکون خورد ولی الان دوباره بی حرکت شده🙁 دلم میگیره وقتی تکون‌نمیخوره

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من هفته ۱۹ هستم هنوز چیزی حس نکردم. حرکتاش چجوری. میترسم تکون بخورم و من نفهمم. جنسیت جنین شما چه؟

حرکتش مثل حرکت روده س وقتی نفخ داری انگار یکی انگشت میزنه به شکمت😍

هنوز کوچیکه از هفته ۲۰ به بعد بهتر حس میشه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
از ٢٨ هفته به بعد حركت هاي جنين مهم و زياد ميشه البته من خودمم از ١٧ ، ١٨ هفته حركتاشو حس ميكر ...

اره ولی خب وقتی تکون نیخوره ادم‌از نگرانی در میاد دیروز خیلی شبطونی میکرد امروز نمیدونم چرا حال نداره

منم 18هستم اما هنوز تکونی احساس نمیکنم البته سر دختر اولم تکوناشو توی هفته 22 به بعد فهمیدم

شما ۱۸ بالاتری چون تیکرت جلوتر از منه

هنوز کوچیکه از هفته ۲۰ به بعد بهتر حس میشه

وقتی ادم‌تکوناشو حس کنه خیلی خوبه نگرانی کنتر میشه این دو هفته هم بگذره زودتر

تیکرمو با زمان سزارین شدنم(دوهفته زودتر) زدم بسکه هولم😬

اها😄😄

وقتی ادم‌تکوناشو حس کنه خیلی خوبه نگرانی کنتر میشه این دو هفته هم بگذره زودتر

نگران نباش عزیزم جنین ها گاهی پر تحرک اند گاهی کم تحرک 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
2790
2778
2791
2779
2792