2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی فهمیدم شما خیلی کتاب خوندین میشه چندتا کتابای که ارزش خوندن دارن معرفی کنید!

اگه حوزه خاصی مد نظرت هست بگو، فعلا چند مورد برات می نویسم، الزاما کتاب نیستن:

برای بالابردن اعتماد به نفس:
* فن بیان، زبان بدن رو یاد بگیر، هم می تونی از سایت ScienceOfPeople.com یاد بگیری، هم آموزش های رایگان یوتیوب، هم در اینباره کنفرانس های TED.com رو دنبال کنی. کمی که ادامه بدی می بینی با نسخه قبلی خودت بسیار فرق کردی.
این ویدیو تاثیر گذار استاد دانشگاه هاروارد رو ببین (از زمان 15:59 تا 19:25):
ted.com/talks/amy_cuddy_your_body_language_may_shape_who_you_are?subtitle=fa
نکته: ویدیو های TED بصورت پیشفرض صدا شون غیرفعال هست، فعالش کن اول. در ضمن می تونی زیرنویس فارسی ویدیو ها رو هم فعال کنی.

برای بهتر شدن شخصت، فرهنگ، روابط صحیح:
حتما کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24). اصلا می بردت به یه سطح دیگه.

برای بالا بردن سطح انرژی و سلامتی:
شروع کن رژیم کیتوجنیک رو بگیر. توی تاپیکم توضیح دادم.
همینطور آموزه های خانم Vanessa Van Edwards رو از یوتیوب یا سایت خودش ScienceOfPeople.com دنبال کن. بسیار اثر گذار. (البته انگلیسیه. اگه مساله داری از یوتیوب با زیرنویس هوش مصنوعی ببین).

برای خوشحال تر بودن:
یاد بگیر از اتفاقات کوچیک زندگی لذت ببری. این سخنرانی TED از دکتر Jane Mcgonigal رو تا آخر ببین:
ted.com/talks/jane_mcgonigal_the_game_that_can_give_you_10_extra_years_of_life?subtitle=fa

برای زندگیت هدف داشته باش:
* برای رسیدن به اهداف زندگیت چندین روش اصولی هست. در مورد OKR تحقیق کن، باهاش اهداف 5 ساله خودت رو تنظیم کن، سپس از روی 5 ساله اهداف 3 ساله خودت رو استخراج کن، و از روی 3 ساله 1 ساله و نهایتا 3 ماهه رو مشخص کن.
* در مورد Bullet Journaling تحقیق کن، و برای اهداف 3 ماهه خودت جمعه ها برنامه ریزی کن و یواش یواش انجامشون بده. به "خود" ایده آل خودت پاسخگو باش، تفاوت بین انسان های موفق و ناموفق در نحوه مدیریت زمانشون هست. هرگز تسلیم نشو، بقول امام علی (ع): "اگر کوه ها از جای کنده شدند، تو استوار باش".

اگه حوصله نداری و کارها رو عقب می ندازی:
کتاب کوچیک "سم زدایی دوپامین" رو بخون. از این رو به اون رو میشی.
این صحبت های انگیزشی کسی هست که هرگز حاضر نبود تسلیم بشه، برای هدفش تلاش کرد، اینقدر لحظات سختی رو گذروند که وقتی باهاش مصاحبه می کنن گریه ش می گیره و نمی تونه ادامه بده، ولی دست از تلاش بر نداشت تا بالاخره شد ثروتمند ترین فرد جهان (البته زیاده روی در هیچ چیزی خوب نیست، ولی اراده و مصمم بودنش رو دوست دارم):
youtube.com/watch?v=8YHBJdPK6eY

اگه در مورد زندگی و هدفش سوال داری:
* اول از همه روشنفکر باش، نه به اون معنی اشتباهی که رواج پیدا کرده، بلکه به این معنی که اگه حرف حقی رو شنیدی با دل باز بپذیری.
* دوم اینکه لجاجت رو بگذار کنار، بقول پیامبر (ص):
"لجاجت آغازش نادانی و پایانش پشیمانی ست"
* تاپیکم با نام "چطور به خودشناسی رسیدم" رو بررسی کن.

فعلا همینا رو بررسی کن تا بعد
اگه در مورد حوزه ای خاص سوال داشتی بپرس

اگه حوزه خاصی مد نظرت هست بگو، فعلا چند مورد برات می نویسم، الزاما کتاب نیستن:برای بالابردن اعتماد ب ...

ازت خیلی ممنونم بع بعضیاشون الان فهمیدم احتیاج دارم

درضمن بهت درخواست میدم

چه جالب جواب همرووووووو دادی فقط به من گفتی ته کشیده 😂

چیکار کنم نمیتونم نه بگم

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

الهی انشالله هر چی از خدا میخوای دو برابرشو بهت بده

واقعی گفتم

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

سلام منم بگو...طلاقم میده یا نه برمیگردیم؟؟؟

طلاق میده

آها درسته میشه به منم یکم دیگه بگی؟تو باشگاه سعید من موفق تر میشم یا زهرا؟

زهرا