2777
2789
عنوان

ژل لب زدن بیان

88 بازدید | 23 پست

خانم ها میخوام برم یک تغییر بدمتویصورت یا ژل بزنم یا هرچی که یکم لبم بزرگ تر دیده بشه

میشه بگید تا چند وقت لب برجسته است ؟

و این که بعد از اون تایم اگه دوباره تزریق نکنم لبمزشت میشه ؟؟ پوستش آویزان میشه؟؟؟,

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان نچرال بودن مد شده

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

خوب میشی نگران نباش

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

۳ تا ۵ روز ورم داره حتما هم تایم ترمیم رو برو ....چون بار اول ۷۰ درصدش جذب می شه ولی لب آویزون و زشت ...

آخه میگم شاید زدم خوشم نیومد

یا اصلا برای هزینه هم که هست شاید دیگه نزدم

میخوام بدون اگه دیگه تزریق نکنم مشکلی پیش نمیاد پوستم آویزون نمیشه یا یه جوری نمیشه؟برمیگرده به حالت قبل تزریق؟؟؟

میخوام بدونم تا چند وقت برجسته است؟؟؟و مثلا اگه تا شش ماه بعد ۶, ماه نرمترمیم و دوباره تزریق نکنم پو ...

من خواهرم ده روزه زده

میتونی اینا رو از دکتری ک میخاد برات بزنه بپرسی من نمیدونم بخدا

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آخه میگم شاید زدم خوشم نیومد یا اصلا برای هزینه هم که هست شاید دیگه نزدممیخوام بدون اگه دیگه تزریق ن ...

نه عزیزم آویزون نمی شه زشت هم نمی شه همون یک سب سی رو بزن اگه دیدی خوب شد بازم پیش همون شخص برو ترمیم نری هم آویزون نمی شه با یک سی سی فقط فرم لب و یه کوپولو حجمش تغییر می کنه

من نزدمولی واقعیت ژل لب اینه هرچندبارم بزنی زود جذب میشهاینایی که میبینی مشخصه nnnnnبار زدنتو یه جلس ...

میدونی یک بنده خدایی از اطرافیانمان چندساله میزنه

الان دیگه لبش واقعا زشت شده 🫡

من مثلا میگم یک بار توی عمرم بزنم ببینم چی میشه اونم فقط در حدی که لب بالا م که کوچک یکم بزرگ بشه مثل لب پایینی همین