2777
2789
عنوان

تقسیم کار

74 بازدید | 7 پست

تو خونتون کی مسئوله برای بیرون بردن زباله ها؟

خصوصا دخترای مجرد، شما خودتون و مسئول بردن زباله ها میدونید؟

من این یکی و گردن نمیگیرم، هر چند که میشه گفت ۹۹ درصد کارای خونه با من و خواهرمه بخاطر شاغل بودن پدر مادر

نه دیگه مسئولیت دور انداختن زباله ها همسرمه، مجردم بودم با پدرم بود،

ولی بقیه کارارو تقسیم میکنیم تو خونه، از طرف شستن و تمیز کاری بگیر تا آشپزی و ...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا چی میشه مگ.بین خودت و خواهرت تقسیم کن کاملا اوکیه ها

مشکلیم پیش نمیاد

البته اگ تک دختر باشی بنطرم بهتره چون دیگ این مشکلا رو ندارین ک کی کار کنه کی بیشتر کار میکنه کی کمتر

نه دیگه مسئولیت دور انداختن زباله ها همسرمه، مجردم بودم با پدرم بود،ولی بقیه کارارو تقسیم میکنیم تو ...

الان خواهرم از من واقعا شاکیه که چرا نمیبرم

دیگه کرک و پر نمونده برام

خب شاغل بودن دلیل نمیشه که یک نفر فرصت نکنه زباله ها رو ببره بیرون، برای همین خواهرم تازگیا خودش میبره و از منم انتظار داره😐

الان خواهرم از من واقعا شاکیه که چرا نمیبرمدیگه کرک و پر نمونده برامخب شاغل بودن دلیل نمیشه که یک نف ...

نه واقعا نمیشه توقع داشت،

منم هم پدرم و هم مادرم شاغل بودن و اکثر کارای خونه با منو خواهرام بود، ولی زباله بردن رو اصلاااا

در حد چند دقیقه زمان میبره، ربطی به شاغل بودن نداره واقعا...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

بابا چی میشه مگ.بین خودت و خواهرت تقسیم کن کاملا اوکیه ها مشکلیم پیش نمیادالبته اگ تک دختر باشی بنطر ...

نمیدونی چه وضعیه همش دعوا دعوا

گاهی میام بزنم به بیخیالی هیچی نگم سرم تو کار خودم باشه و بهش نپرم برم خونه رو تمیز کنم، یهو اون میاد میپره بهم میگه همین الان پاشو فلان کار و بکن نشین، منم جوش میارم

خیلی بده لطف و مهربونی کم کم بشه وظیفه

بعدم زحمت آدم و نادیده میگیره و میگه هیچ کاری نمیکنی ۲۴ ساعته تو گوشی هستی...

نمیدونی چه وضعیه همش دعوا دعواگاهی میام بزنم به بیخیالی هیچی نگم سرم تو کار خودم باشه و بهش نپرم برم ...

آره میدونم خواهر داشتن از این بابت خیلی بدههه😥😥😥😥

ولی اگ خوودت با مامان بابا تنها باشی دلت نمیاد حتی مامان بابا بلند شن از جاشون تکون بخورن