2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 91 پست
من از حمایت خانواده م برخوردارم و اگ بفهمن ک شوهرم چنین کاری کرده باهام یه دیقه هم نمیزارن بمونم ولی ...

منم وقتی خانواده همسرم بهم تهمت زدن خانوادم گفتن برو قبل از اینکه همسرت اموالشو به نام دیگران بزنه مهریه تو بزار اجرا اما من نکردم اینکارو و گفتم با خدا معامله کردم و اگه اینکارو بکنم در واقع خودم همسرمو ترقیب به طلاق کردم چون همسرم از من دوری میکرد اما اسم طلاق نیاورده بود نگو به خاطر اینکه من نرم مهریه مو بزارم اجرا اینکارو کرده بود.. به محض اینکه اموالشو به نام برادرش زد، خواهرشو فرستاد خونه مامانم و گفتم میخوام طلاقش بدم منم بعد از اون تقاضای مهریه کردم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و ملکی به نامش نبود که بتونم مهریه مو بگیرم .....این حرفها که با خدا معامله کردم همش گول زدن خودته خدا به ما آدمها عقل داده اصلا هم دخالتی توی کارهای ما نمیکنه وقتی من خودم کم فکری کردم و نرفتم زودتر از اون مهریه مو به اجرا بزارم خدا چه تقصیری داره که بگم من که با تو معامله کردم چرا دستمو نگرفتی،  الان هم رفته ازدواج کرده و بچه داره و مالی که در واقع مهریه من بود داره خرج میکنه و تفریح میکنه هیچ تاوانی هم پس نداده

من خداروشکر ندیدم ولیییی اگه دیدم اگه بخاطر دعا و ... بود درکش میکنم چون واقعا وقتی دعا روشون باشه ه ...

الهی عزیزم که هیچ وقت خیانت نبینی من وشوهرمم به هم خیلی وابسته بودیم ولی چی بگم کارخدابودیابنده خدا اون نه رفت وزن گرفت یکماه شایدباهم خوب بودن که مشکلانش شروع شدالان توبداوصاعی هست شایدده سال پیرترشده اما نمیتونم ببخشمش اما خوب خونه وماشین وحق وحقوقم گرفتمو موندم  وکارش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم که هیچ وقت خیانت نبینی من وشوهرمم به هم خیلی وابسته بودیم ولی چی بگم کارخدابودیابنده خدا ...

خدا بهت صبر بده اولا خداروشکر ک پشیمونه انگار. دوما درسته مردا بعضی اوقات تقصیر کارن ولی بخدا بعضی زنا چنان با دعا و... مردا رو گیج میکنن  ک واقعا دست خودشون نیس 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
بله قبلا به دعا اعتقادنداشتم ولی خوب باچیزایی که دیدم میدونم ثاثیرداره

اره ولی ایشالله زندگیت خوب بشه خدارو چ دیدی شاید برگشت و بخشیدی و زندگیت خوب شد

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
شوهر دختر عمه من از رابطه خودش و زنش فیلم گرفته بود و با همون فیلم تهدیدش میکرد برای طلاق....بعضی مر ...

يا خدا نميدونم چرا امروز ب اين موضوع فكر كردم و حالا اينجا اينا رو ديدم

من همش ب اين فكر ميكردم ايناي ك ميرن با دوست پسر رابطه دارن نميترسن فيلم بگيرن ازشون

بعد داشتم ميگفتم خب فقط دوست پسر نيست كسي ك ذاتش خراب باشه ممكنه از زن خودشم فيلم بگيره

و اونجا بود ك ترسم بيشتر شد از ادما برا ازدواج

الان خدافظي كردم با ازدواج

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

استارتر تو ك تا حالا چيزي نگفتي بهش 

اما مهريه رو بذار اجرا

فوقش طلاق نميگيري

اما ميفهمه نميتونه هر كار دلش خاست بكنه

اگر هر روزي خاستي بهش بگي راجع ب فيلم

روز قبلش حتما درخاست مهريه رو ب دادگاه داده باش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

با خيانتي ك ديدي فقط خودت نابود ميشي

چيزي ب حالت قبل برنميگرده فقط ذره ذره اب ميشي چون فيلمش رو ديدي

اگه نديده بودي بحث جور ديگه اي بود

اما ايني ك ديدي روحت رو تا سالها ازار ميده

بايد بري براي درمان خودت كاري كني مشاوره هاي طولاني

اين مشاور خركي هم بنداز دور

يعني چي با خدا معامله كني

اين اصلا توي اصول روانشناسي وجود نداره پس نظر شخصيش رو قاطي نظر تخصصي كرده

من نميگم بهش بگو يا نگو 

بمون يا نمون

اما دارم بهت راههاي رفته ديگران رو ميگم

بنظر دختر معتقدي مياي

پس از اونهايي نيستي ك خيانت رو تلافي ميكنند و دلشون خنك ميشه ك خنك هم نميشه با تلافي فقط حقير ميشن!

اما اين ادم ارزش موندن نداره

تو ميتوني ب راحتي تركش كني و خودت رو با دنياي بهتري مواجه كني

حداقل اين شانس رو بخودت بده

نهايتش اين هست ك يكي مث شوهرت مياد تو سرنوشتت

اما حداقلش اين بوده ك فرصتي بخودت دادي

بذار يكمي زمان بگذره

تو ك تا حالا نگفتي 

پس بذار كنارش اروم بگيري 

روحت يكمي اروم بشه و بعد ميبيني ك ديگه خودت تحمل موندن نداري و ميخاي بري

اما اگه زود شلوغش كني هميشه اين فكر باهات مي مونه ك نكنه ميتونستم ببخشمش!

اين فيلم رو نگهدار جايي مطمئن در دو سه تا نسخه و جاهاي مختلف!

مراقب خودت باش

مريض نشي

با خيانتي ك ديدي فقط خودت نابود ميشي چيزي ب حالت قبل برنميگرده فقط ذره ذره اب ميشي چون فيلمش رو ديد ...

آره خیلی معتقدم قصد تلافی خیانتشو هم ندارم روز اول ک میخواستم برم احساس میکردم میتونم ببخشمش بخاطر همون موندم ولی الان ک میبینم هیچ حسی بهش ندارم مطمئنم ک باید برم شوهرم ک میاد کنارم باهام حرف میزنه بغلم میکنه بوسم میکنه احساس میکنم همش اون توی ذهنشه و اونو بجای من تصور میکنه پریشب از خواب بیدار شد رفت آب بخوره بهش گفتم کولرم خاموش کن گفت چشم تو جونمم بخوای میدم بهت دیشب ک بهش گفتم میگه یادم نمیاد این حرفو زده باشم شاید فک کردم یکی دیگس منم گفتم شاید داشتی مخ یه بیچاره ای مثه منو میزدی این حرفا این کارا از همه بیشتر داره عذابم میده هرروز سردرد دارم قفسه سینه م بشدت درد میکنه ولی خب خیلی راضی ام ک میخوام با منطقم ازش جدا بشم

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
آره خیلی معتقدم قصد تلافی خیانتشو هم ندارم روز اول ک میخواستم برم احساس میکردم میتونم ببخشمش بخاطر ه ...

فقط مواظب باش ب مرز بي تفاوتي نرسي

اگه روز اول با داد وبيداد ميگفتي و ميرفتي 

اون مي اومد طلب بخشش ميكرد و بعدش مشخصه ك بازم ب احتمال زياد ادامه ميداد

اونوقت تو مي موندي و ي عالمه حس ناجور و تحقير! ك داغونت ميكرد

اما الان ك كنارش موندي فقط يك كاري كن 

نه فكر جدايي باش نه فكر موندن

سعي كن خودت و بدون هيچ مسئوليتي و تعهدي كنارش ببيني تا بتوني تصميم درست بگيري

تا يك جايي پيشش بموني ب همين روال يك روز ميرسه با خيال راحت ولش ميكني ميري

اما از يك جايي ب بعدش بيخيال ميشي و خنثي ميشي دور از جونت بي حس ميشي

و مي موني پيشش

سعي كن در لحظه درستش تصميم بگيري

انشالا ك خدا بهت كمك كنه

پاك شدن روحت و قلبت رو بخدا بسپار انشالا ك دلت رو ترميم و شاد ميكنه

واسه ادم بی تربیتی مثل تو همینام کمه. دلم خنک شد😂😂😂

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

منظورتونو نفهمیدم

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

تازه متوجه شدم شما ازینکه من از رهبرم دفاع کردم سوختی خیلی عقده ای هستی ک رفتی تاپیک منو پیدا کردیو میگی دلت خنک شده ان شاءالله سرخودت بیاد تا بفهمی معنی دل خنکی چیه متاسفم برای شما ک انقد بیچاره ای