2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 91 پست
کاش باور میکردین

آخه چون بچه هم نداری میگم واسه چی بمونی!

مطمئن باش اگر همچین فیلمی دیدی تا عمر داری روزی صد بار جلو چشمت میاد میره

کسی هم یکبار قبح این گناه براش ریخت براش عادی میشه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داري؟!

نه خداروشکر 7ماه تلاش کردم بی ثمر بود

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
آخه چون بچه هم نداری میگم واسه چی بمونی! مطمئن باش اگر همچین فیلمی دیدی تا عمر داری روزی صد بار ...

آره متاسفانه اصلا از جلوی چشمم پاک نمیشه بوسم میکنه یا بوسایی ک ازون میکرد میفتم 

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
جااااااانمرد اگر کاری هم میکنه حلاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره دیگه تا وقتی زنایی هستن که با وجود خیانت شوهرشون پیشش میمونن معلومه اوناهم پررو میشن 

چجوریه که ما زنا حتی به شوخی هم نمیتونیم اسم خیانت بیاریم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
جااااااان  مرد اگر کاری هم میکنه حلاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میتونه صیغه کنه پس حلاله

البته این توجیح خودشونه وگرنه کسی ک حریم زندگیشو حفظ نکنه کارش حرامه

میتونه صیغه کنه پس حلاله البته این توجیح خودشونه وگرنه کسی ک حریم زندگیشو حفظ نکنه کارش حرامه

زن هم میتونه مرد خیانتکارو مثله زباله دور بریزه و بره با یکی که لیاقتشو داره ازدواج کنه

آره متاسفانه اصلا از جلوی چشمم پاک نمیشه بوسم میکنه یا بوسایی ک ازون میکرد میفتم 

پاش وایسی بخدا فقط خودت از دست میری,بهش بگو فیلمو پخش میکنم, لااقل حق طلاق و اموالشو بگیر😢

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
پاش وایسی بخدا فقط خودت از دست میری,بهش بگو فیلمو پخش میکنم, لااقل حق طلاق و اموالشو بگیر😢

حالا کسی میدونه اگ مهریه مو بزارم اجرا هزینه دادرسی واسه 114تا سکه چقد میشه 

بله خانما خواهشا قضاوت نکنیدمیشه خیانت دیدونرفت میشه خیانت دیدوتواغوشش خوابید ولی نمیشه خیانت دیدوبخ ...

من خداروشکر ندیدم ولیییی اگه دیدم اگه بخاطر دعا و ... بود درکش میکنم چون واقعا وقتی دعا روشون باشه هیچی دست خودش نی . در کل هیچ جوره نمیتونم بدون شوهرم زندگی کنم اونم به حدی بهم دلبسته اس ک اگه منم بتونم اون نمیتونه

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
حالا کسی میدونه اگ مهریه مو بزارم اجرا هزینه دادرسی واسه 114تا سکه چقد میشه 

نمیدونم عزیزم, بنظرم اول فیلمو واسه خودت بفرست و تهدیدش کن, اگه خواستی طلاق بگیری راحت مهریه تو ازش میگیری, اگرم خواستی سر زندگیت وایستی همه چیو بزن به نام خودت که دیگه هوس این غلطا به سرش نزنه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...