2777
2789
عنوان

دعا نویس

88 بازدید | 12 پست

بچه ها اونایی ک منو میشناسن میدونن منو همسرم همش دعوا میکنیم بعد خالم منو برد پیش فالگیر اون فالگیرها گفت یکی میمیره تا یک ماه دیگ و واقعا هفته پیش مرد ومن لباس سیاهش به تن کردم و اینکه گفت مادرشوهرت برات دعا نوشته به چشم شوهرت نیای نمیدونم راست گفته یا دوروغ مامانم میگه به دعا نویس زنگ بزنیم بگیم باطل کنن خواستم ببینم بنظرتون راسته یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی هست چقدر میگیره ازش سوال کنیم

از مت ۴۰۰ گرفت من حضوری رفتم شمارشو ندارم ولی یسری چیزاش راست بود مامانم اخه زن دوم بابامه داداشم از زن اولشه وقتی داداشمو دید گفت زن بابا دااری نمیدونم چجوری گفت هنگ کردیم

اره حتما زنگ بزن وبگو باطل کنه تا زندگیت نپاشیده هر چیم ننه شوهرت فرستاد خونتون نخور لبلساتم نزار خو ...

من یروز شور..تم خونشون گم شد الان میگم شاید اون برداشته اخه تازه خریدمش اصلا هم نپوشیده بودم برا عروسیم بود یهوو دیدم نیس

کی هست چقدر میگیره ازش سوال کنیم

دآره زیر پوستی تبلیغ میکنه

ناگهان دلم هوای تورا کرده راستش را بخواهی ناگهان فکر کردم که تو کنار منی چقدر تو را دوست دارم خدای من🙂🩷خدایا امیدم،به توعه ناامیدم نکن برسون منو به چیزی که میخوامش💔