2777
2789
عنوان

تراز ماز

26 بازدید | 10 پست

بدم میاد از اون بیسوادایی که نظر میدن

طرف رفته قلم چی ترازش شده 7600 فرداش 11790 ماز بعد ازشون میپرسی میگن 3000 تا اختلاف داره کو اخه

4190 تا اختلاف حتی 5000 تا هم دیدم

فکر کنم شما بی سوادتر هستید...اینجور حساب نمیکنن اگر اینجوره که تراز ۵هزار قلمچی میشه ۹هزار ماز که واقعا خنده داره

شما باید طبق levelبندی اون آزمون درنظر بگیرید سقف ماز حدود۱۲هزاره و قلمچی حدود۸۰۰۰ براساس همین اون ده هزاری که گفتید حدود۷قلمچی میشه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میشه ایدی برام بفرستین کارنامه برات بفرستم معلوم میشه کی بیسواده☺️

من حرفی با شما ندارم

موفق باشید

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

با سواد جان سقف تراز ماز 14000 هست نه 12800 از خواب بیدار شو

من این دوره رو گذروندم نیازی به خودم رو به خواب زدن ندارم

که بیدار هم نشم😉