2777
2789
عنوان

شوره مقاوم

107 بازدید | 8 پست

اگه فقط،شوره است شامپو ضد شوره ایرکس سریتا کل تار سدر و بابونه و حنا صحت درمان میکنه اگه سبوره هست و اولشه

روغن درخت چای

کلیترومازول ضدقارچه میتونی بزنی

تاپیک هام و بخون اطلاعات خوبی بهت میده

از قارچ مالاسزیا میاد ضد هاش و نوشتم برای کمک به همه الکی کورتون نزن حنا بی رنگ بذار یا حنا سدر بابونه درمان میکنه ضدقارچن و ضد التهاب شامپو کل تار رکن اول درمانه ولی اول با سبک ها برو نشد اینو برو کورتون نداره هفته ای ۲بار برو بعد هفته ای یه بار کن بعد سعی کن لوسیون کلیترومازول بخری یا تریبیافین ضدقارچن یه شب درمیون بزن یکیش رو جواب داد تموم اول لوسیون سر کلیترومازول و بخر استفاده کن جواب نداد برید اون یکی

روغن درخت چای میتونی بزنی مستقیم ببین میشه از عطاری بپرس یا بریز تو شامپوت یا با یه چیز حامل بزن قند و چربی کم کن بعد سایت گوگل بزن داروکده بزن تو سرچش درماتیت سبوره محصولات غیرکورتونی کلی داره واقعا خوبه ولی زنگ بزن مشاوره اش بعد بگیر الکی نخری همه چیش و ببین بخون زنگ بزن مشاوره به قران درمان میشه غصه نخورید من ۷۰درصد صورتم و سرم و گوشام شده :) دارم از غصه میمیرم :) برام دعا کنید دوست داشتید چون میدونم جواب میگیری اینکارارو کنی به قران اینکارا نتیجه کلی سال منه جواب میده❤️

بازم نظرات دکتر ها عطاری داروخانه بچه ها همزو بخونید یهو به چیزی واکنش نداشته باشید حساسیت داشته باشید من کارما ندم 🙂❤️

شوره های تیکه ای پوست سر رو چیکار باید کرد تیکه های بزرگ

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من سرش پوسته های گنده گنده میداد عین شوره ولی خیلی بزرگ

شامپو کتوکونازول 2درصد استفاده کرد بعد سه بار استفاده کاملا از بین رفت و برنگشت دیگه عالی بود

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
داداش من سرش پوسته های گنده گنده میداد عین شوره ولی خیلی بزرگشامپو کتوکونازول 2درصد استفاده کرد بعد ...

ارره تو تاپیک های قبلیم راجع بهش گفتم متاسفااااانه به من نسااااخت به طور عجیبی 🥲

شوره های تیکه ای پوست سر رو چیکار باید کرد تیکه های بزرگ

عزیزم شوره یک نوع قارچه و با یک شامپو ضد شوره ملایم یا مقاوم بسته به نوع شوره بر طرف میشه اینقدر نیاز به همه محصولات نداره

با شرط برطرف شدن کامل شوره بهتون شامپو رو معرفی میکنم

عزیزم شوره یک نوع قارچه و با یک شامپو ضد شوره ملایم یا مقاوم بسته به نوع شوره بر طرف میشه اینقدر نیا ...

شامپوهای ضد شوره فقط خارش سرم رو برطرف میکنه عزیزم اما به صورت ظاهری پوسته های تیکه ای مشخصه نمیدونم چیکارشون کنم شامپو زیاد امتحان کردم

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

دوستم شوره قابل درمانه بشرطه استفاده از شامپو های درست

و دوره درمان کامل

میتونم مشکل شوره شما حل کنم

با من تمای بگیرید ازتون سوال های مربوطه را میپرسم و شامپو درست رو بهتون معرفی میکنم

۰۹۱۲۲۵۰۳۰۰۶ مینو