2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدری خوب بود یا من ساده بودم ک حس میکردم ب درستی اون مردی وجود نداره تا حدی ک پیش مادرم یروز ک حرفش شده بود داشتم میگفتم من انقدری ک ب اون اعتماد دارم ب چشمای خودم ندارم ولی اون ی کاری کرد ک از کلمه ی اعتماد بیزارم کرده از زندگی بدم میاد دوس دارم بمیرم

چندما پیش ک برای اولین بار فهمیدم داره بایکی چت میکنه و تو چتاس فیلمای رابطه میفرستن باز گفتم شاید اون زنه خرابه ک میخاد مخ اینو بزنه وخودشم همینو گفت ولی بعد از مدتی فهمیدم ک اره با اون رابطش ادامه دار شده و کلا به من دروغ میگفته بعدش ک فهمیدم گفت ک اشتباه کرده

گفت ک خودش پشیمونه من قصدم یجورایی از اون این بوده ک میخاستم بازیش بدم یا وقت بگذرونم اصلا هم نمیخام تورو از دست بدم یا اگه بخای بری خودکشی میکنم حتی گف بیا بریم اون طرفو نشونت بدم من قصدم عشق عاشقی نبود ولی من حالم ازش بهم میخوره فقط نمیدونم بچمو چیکارش کنم دلم گیر بچم هس مگرنه تا الان رفته بودم اخه چرا زندگیمون رو بای هرزه ک چندبار ازدواج کرده و ادم درستی نیس ب آتیش کشید

میگه بهم فرصت بدم آدم میشم حتی بهتر از قبل ولی من دیگ دوسش ندارم چون اگه نمیفهمیدم بازم ادامه میداد حتی توی صحبتاش با اون فهمیدم اونم زیاد با این اوکی نیس یا بخاطر پول اینا باهاشه