2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من دندانپزشکم تا وقتی معاینه نشید نمیشه علت دقیق درد رو گفت، ولی برای کاهش موقت درد میتونید مسکن هایی مثل ایبوپروفن یا استامینوفن (در صورت نداشتن منع مصرف) استفاده کنید و دهان رو با آب ولرم و نمک شستشو بدید. از گذاشتن آسپرین، سیر، الکل یا مواد دیگه روی دندان خودداری کنید، چون ممکنه به لثه آسیب بزنه. اگر درد شدید، همراه با تورم یا تب شد، یا ادامه پیدا کرد، حتماً برای معاینه مراجعه کنید؛ هرچه زودتر درمان بشه، معمولاً هزینه و آسیب هم کمتره.

چی هس عوارض نداره

کتورولاک ممکنه موقتاً درد رو کم کنه، اما درمان دندان درد نیست. ضمن اینکه آمپول کتورولاک برای همه مناسب نیست و میتونه عوارضی مثل خونریزی گوارشی یا آسیب کلیوی داشته باشه، بنابراین نباید خودسرانه تزریق بشه. بهتره برای کاهش درد از مسکن مناسب در صورت نداشتن منع مصرف استفاده بشه و در اولین فرصت علت دندان درد توسط دندانپزشک بررسی و درمان بشه.

عزیزم من دندانپزشکم تا وقتی معاینه نشید نمیشه علت دقیق درد رو گفت، ولی برای کاهش موقت درد میتونید مس ...

گلم مرسی ی سوال من بغل دندون نیشم با اون یکی باهم درد میکنه ولی سیاه نشده زبون میزنم درد میگیره از چیه

گلم مرسی ی سوال من بغل دندون نیشم با اون یکی باهم درد میکنه ولی سیاه نشده زبون میزنم درد میگیره از چ ...

سیاه نبودن دندان، پوسیدگی رو رد نمیکنه. درد در ناحیه کنار دندان نیش که با تماس زبان یا فشار ایجاد میشه، میتونه ناشی از پوسیدگی بین دندانی، التهاب لثه، حساسیت عاج، ترک مویی دندان یا التهاب پالپ (عصب دندان) باشه. تشخیص قطعی فقط با معاینه و در صورت لزوم رادیوگرافی امکان پذیره . توصیه میکنم تا زمان مراجعه، از جویدن با اون سمت، مصرف غذاها و نوشیدنی های بسیار سرد یا شیرین و دستکاری ناحیه با زبان خودداری کنی. اگه درد شدیدتر شد، خود به خود ایجاد شد یا همراه با تورم بود، در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه کن.