2777
2789
عنوان

ا ج نه طلسم

80 بازدید | 13 پست

همش احساس میکنم خونمون یه چیزی داره

مثلا وقتی تو حیاطم احساس میکنم یکی از جلو پنجره رد میشه و برعکس

یه مدت اصلا خیلی فضا خوب شده بود الان باز دوباره همون احساسو دارم

یا وقتی نمار میخونم همش حس میکنم یکی پشت سرمه و خیلیی بهم نزدیکه قشنگ سنگینیشو حس میکنم

وقتایی که قرآن میخونم انگار نفسم میگیره

مامانم میکه انقدر فیلم ترسناک و مستند میبینی ولی اصلا ربطی نداره چون اصلا یه مدت نمیدیدم و کلا به این قضایا فکر نمیکردم ولی شروع شد یهو

یا وسایل یهو غیب میشن پیدا میشن که حالا نمیدونم بخاطر نابینایی موقته یا نه،نمیدونم چیکارکنم

بنظرتون دوربین SLS واقعیه؟من خودم احسای میکنم الکیه ولی زیاد تو مستندا دیدم حالا به اونا هم نمیشه اعتماد کرد ولی خب

وقتی تنهام احساس میکنم مامانم صدام میزنه یا یکی به پاهام دست میکشه وای روانی شدم بخدا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه مثلا یه تعداد ذکر خاص حالا هرچی به غیر از نماز

تازگیا نه ولی ازین چیزای چرت و پرت پارسال مثلا میدیدم که نمیدونم حالا که این ذکر گفتی یه جن میاد و فلان ولی خب مال پارسال بود و الکیه اینا

نه مثلا یه تعداد ذکر خاص حالا هرچی به غیر از نماز

نمیدونید باید چیکارکنم؟مامانم که میگه خیال برت داشته

ولی یه نفر بهمون گفت که فلانی خیلی نظر سنگینی داره بهتون با اینکه زندگیش ده برابر بهتر از ماست نمیگم اون حتما اینجوری کرده ولی انقدر گاهی خوابای بد و زشت میبینم اعصابم خورد میشه یا یه مدت افکارم خوبه یهو بد میشه

دقیقا منم وقتی میرفتم نماز بخونم یا قرآنمیخوندم حضور کسیو پشت سرم یا کنارم احساس میکردم منم آدمیم به شدت ترسو یوقتایی دلمو قرص میکردم که خدا همراهمه و نمیترسیدم و نمازمو ادامه میدادم یوقتایی انقد میترسیدم جانمازمو میبردم جایی پهن میکردم که پشتم دیوار باشه و هیچی نباشه

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نمیدونید باید چیکارکنم؟مامانم که میگه خیال برت داشتهولی یه نفر بهمون گفت که فلانی خیلی نظر سنگینی دا ...

گفتم ذکر

چون بعضی اذکار سنگینه و باعث دیدن این چیزا میشه

و بعید هم نیست که دعا یا طلسم باشه

ولی ولی ممکنه توهم هم باشه یه مدت بهش فکر نکن اصلا

کم کم خوب میشی

و حال همه ما جنوب است...