2777
2789
عنوان

معدل پایین

963 بازدید | 18 پست

بچه ها جون میشه راهنماییم کنید

من نهایی ها رو خیلی خراب کردم در حد معدل 12/13 ولی میتونم کنکور و با تراز مناسب بدم بازم امکان قبولی فرهنگیان دارم بنظرتون؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر مثل منی🥲میترسم پنج هزار سوابقو نیارم💔

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

رشتت چیه؟

مرسی قربونت برم من همه اش برای کنکور کار کرده بودم این معدل یهو سرم خراب شد موندم چیکار کنم به مل ناامید شدم حس میکنم بهتره نخونم دیگه چون با این معدل...

رشته ام انسانیه تراز معدلم پنج هزار تا شیش هزار میشه

نگران تراز پنج هزار برای معدل نباش چون معدلت از دوازده که باشه پنج هزار و خورده ای رو میده

واقعا 😳مطمئنی؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

مرسی قربونت برم من همه اش برای کنکور کار کرده بودم این معدل یهو سرم خراب شد موندم چیکار کنم به مل نا ...

عزیزم شما 50 درصدش معدل باشه بقیش مونده نگران نباش فقط حتما تعلیم و هوش رو بالا بزن خیلی شرطه

واقعا 😳مطمئنی؟

اره اخه من یه موردی و سراغ دارم پنج تا درس و افتاد یعنی زیر ده بقیه نمراتشم بین ده تا یازده بود جز یک درس که پونزده شده بود معدلش بهش تراز چهار هزار و داده بود حالا تو حساب کن کمی نمراتت از این بهتر باشه فقط کمییی معدلت تراز پنج هزار و بهت میده

فقط عزیزم حواست باشه دارم راجب تراز دهی معدل باهات حرف میزنم نه کنکور ها

عزیزم شما 50 درصدش معدل باشه بقیش مونده نگران نباش فقط حتما تعلیم و هوش رو بالا بزن خیلی شرطه

اره اینا رو میدونم ولی نگرانیم اینه که بخاطر پایین بودن معدل ام و ترازش دعوت به مصاحبه نشم یعنی تراز کنکورم به حد نساب برسه ولی بخاطر معدل دعوت نشم نگرانیم همینه فقط...

اره اخه من یه موردی و سراغ دارم پنج تا درس و افتاد یعنی زیر ده بقیه نمراتشم بین ده تا یازده بود جز ی ...

منم تراز سوابق تحصیلی رو میخوام. اخه درس هایی مثل تحلیل فرهنگی مدیریت خانواده بازم رو تراز حساب میشه یا نه؟

یعنی معدل 12هم پنج هزار میده؟ وای خدایا شکرت

منم تراز سوابق تحصیلی رو میخوام. اخه درس هایی مثل تحلیل فرهنگی مدیریت خانواده بازم رو تراز حساب میشه ...

اره دوازده پنج هزار و خورده ای رو میده نگران نباش ولی تحلیل فرهنگی و خانواده مال معدل کل دیپلمه و توی سوابق تحصیلی تاثیر نداره

اره دوازده پنج هزار و خورده ای رو میده نگران نباش ولی تحلیل فرهنگی و خانواده مال معدل کل دیپلمه و تو ...

ممنونم♥انشاالله موفق باشی