2777
2789
عنوان

جمع بندی کنکور

105 بازدید | 20 پست

سلامم رفقا...این چند وقت باقیمونده تا کنکور چیکار میکنین...چجوری میخونین...چی میخونین

فککنم مشخصه چقد گیجم😭😂

خلاصههه طبق تجربه خودتون راهنمایی کنین🙂

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لایککنین

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

منم ریاضی ام

من تجربیم

صفر صفر ینی فک نکنمآماده کنکور باشم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

تورق سریع؟

اخه مثلا واسه ریاضی نمیدونمم چیکار کنم حالا زیست و شیمی تورق سریع جواب میده

اما فیزیک و ریاضی گیر کردم واقعاا

بچه ها من حال ندارم شروع کنم

تا قبل شیمی خوب خوندم و آزمون شیمی هم نرفتم و کل دیروز هم استراحت کردم و تا الان هم داشتم کیک صبحانه میپختم و اصلا حوصله سر کتاب رفتن ندارم

کسی هست بیاد با هم شروع کنیم؟ و گزارش کار بدیم؟

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

اخه مثلا واسه ریاضی نمیدونمم چیکار کنم حالا زیست و شیمی تورق سریع جواب میدهاما فیزیک و ریاضی گیر کرد ...

از هر تیپ چند تا سوال حل کنید

مثلا یه فرمول باهاش چند تا تیپ سوال میشه حل کرد

اون شکلی

یا سوال های کنکور های سال های گذشته رو حل کنید

من نهایی ها رو قشنگ خراب کردم میخوام برم بمیرم

اه بابا منم شهریور باس پاس کنم ری د م ب معنای واقعی

از هر تیپ چند تا سوال حل کنیدمثلا یه فرمول باهاش چند تا تیپ سوال میشه حل کرداون شکلییا سوال های کنکو ...

درسته ممنون♡

بچه ها من حال ندارم شروع کنمتا قبل شیمی خوب خوندم و آزمون شیمی هم نرفتم و کل دیروز هم استراحت کردم و ...

رشتت چیه

من نهایی ها رو قشنگ خراب کردم میخوام برم بمیرم

منم همینطور

تازه فک کن من پارسال از یک تیر استارت درس خوندنو زدم..نمیدونم کجا و چطور خراب کردم ک نتیجه این شد

میخوام حداقل کنکور و خوب بدم جلو خونواده بدتر از این ابروم نره...ولی خب میدونم پشت میمونم:)