2777
2789
به نظرتون اگه کسی حامله باشه از کی سینه ها حساس میشن

سلام عزیزم همه ی نشونه ها که نباید در یک نفر رخ بده .یکی ممکنه زیردلش درد کنه یکی سینه هاش حساس شه یکی اصلا علائم نداره یکی تهوع داره 

متفاوته .ولی ی توصیه خواهرانه بهت میکنم بهش فکرنکن اصلا .به موقعش میفهمی نی نی دار شدی . چون اگه یک درصد باردار نباشی اعصابت بهم میریزه روحیت تضعیف میشه .

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم همه ی نشونه ها که نباید در یک نفر رخ بده .یکی ممکنه زیردلش درد کنه یکی سینه هاش حساس شه ی ...

دعا کنید این شب عیدی رسول خدا به خواست خدا این ماه عیدی منم بده

کسی# .نیست.جواب.منوبده

هفده روز خیلییییی زوده

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من 17روز مونده موعد پریودم به نظرتون هنو زوده علایم بارداری داشته باشم یا نه لطفآ هرکی میدونه زود جو ...

هفده روز خیلی زیاده عزیزم.صبر کن تا موعدت بشه.اونموقع برو آز یا بعد موعدت بی بی چک بذار.ایشالا که جواب میگیری

باور دارم که خدا همه ی غیر ممکن های مرا ممکن می کند...به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود به امید خدا      

بچه ها چه خبر؟فاطمه جون خوبی؟نی نیمون چطوره؟ 

نیکا جون تو چطوری ؟ من چند روز نبودم مسافرت بودم

aypara جون تو خوبی؟

بچه ها من امروز امروز موعد پریودمه.حالتهاشو دارم ولی فعلا خبری نیست.توکل بخدا

باور دارم که خدا همه ی غیر ممکن های مرا ممکن می کند...به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود به امید خدا      
بچه ها چه خبر؟فاطمه جون خوبی؟نی نیمون چطوره؟  نیکا جون تو چطوری ؟ من چند روز نبودم مسافرت بودم ...

سلام عزیززم خوبی ؟ انشاالله که p نشی وباردارباشی .

منم خوبم مرسی شکرخدا

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
سلام عزیززم خوبی ؟ انشاالله که p نشی وباردارباشی . منم خوبم مرسی شکرخدا

هرچی خدا بخواد.سعی میکنم تا جایی که بشه بهش فکر نکنم و امیدوار نباشم.آخه از این ماه ها زیاد داشتم

هرچی خدا بخواد.سعی میکنم تا جایی که بشه بهش فکر نکنم و امیدوار نباشم.آخه از این ماه ها زیاد داشتم

یعنی ماه پیش دهم pشدی