2777
2789

کمپرس یخ بزار

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم کار ارایش دایم و شیدینگ لب رو انجام میدم

ورم بعد از کار طبیعیه

اصلا کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط کمپرس یخ

هیچ چیزی نمالید حجم لب زیاده و ممکنه عفونت کنه

من به کلاینت هام میگم ویتامین E بمالند اونم وقتی احساس خشکی کردن خیلی کم نه لب خیلی از چربی براق بشه

نگران نباشید دو سه روز دیگه خوب میشه

قرص ضد حساسیت یک دونه بخور

وازلین بزنم بجای پماد چی میشه

وازلین خیلی چربه رنگتو پس میده پماد آ چشمی بزن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

باش عزیزم واس ورمش چیکار کنم

کمپرس اب یخو بپیچ تو پارچه نخی بزار روش

عزیزم من خودم کار ارایش دایم و شیدینگ لب رو انجام میدمورم بعد از کار طبیعیه اصلا کار خاصی لازم نیست ...

گلم من الان ب داروخانه دسترسی ندارم واس چرب نگه داشتنش چی بزنم تا غروب برم پماپ بگیرم