2777
2789
عنوان

اولین ترس

63 بازدید | 7 پست

اولین بار که ترسیدید کی بود اولین تجربه ترستون

من یادمه پنج سالم بود مادرم کنارم خوابیده بود شب بیدار مونده بودم من کنار در اتاق خوابیده بودم تقریبا در اتاق بالا سرم بود بلند شدم همه جا هم تاریک رفتم تو اتاق کارت های الفبام رو بیارم بازی کنم نميفهمم چی دیدم تو اتاق گرخیدم سریع کارت ها رو ول کردم اومدم زیر پتو خوابیدم بعد از اون روز که یادم نمیاد واقعا چی دیدم تری از تنهایی دارم واقعا دلم میخواد بفهمم چی دیدم که ترسیدم

🌴🌴🌴🇮🇷

من تو اتاقم تنها خوابیده بودم فک کنم پنج شیش سالم بود بعد تو تاریکی مغزم شروع کرد شکل ساختن

از لباسم که روی چوب لباسی آویزون بود یه شکل وحشتناک ساختم همش زل زده بودم بهش پلک هم نمیزدم انقدر که دیگه حتی فکر میکردم حرکت هم میکنه آخرش نصفه شب جیغ زدم بابام و بیدار کردم اومد لباس رو برداشت گفت ببین فقط لباسه نجاتم داد🤣

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو اتاقم تنها خوابیده بودم فک کنم پنج شیش سالم بود بعد تو تاریکی مغزم شروع کرد شکل ساختن از لباسم ...

آخیییی من هنوز هم همینم البته هنوز هم میترسن مخصوصا وقتی خونه تنهام😂😂😂

🌴🌴🌴🇮🇷

من اولین بارحدود۵،۶سالم بودخوابیده بودم خونه تاریکه تاریک بودیه چیزه سیاه دیدم دوتاچشم سفیدداشت انگاری یکی چادرسیاه سرکرده باشه توسیاهی دوتاچشم سفیددرشت داشت ازترسم نفسم داشت بندمیومدخودموزدم به خواب چندروزبعدش نصفه شب یکی توگوشم باصدای بلندجیغ کشیدازاون موقعم همش مریض بودم

من اولین بارحدود۵،۶سالم بودخوابیده بودم خونه تاریکه تاریک بودیه چیزه سیاه دیدم دوتاچشم سفیدداشت انگا ...

من بعد تجربه اولین ترسم اکثرا خواب بد میبینم همه خواب ها هم تا الان اینطوری هست

تو یک خونه قدیمی هستم التماس پدر و مادرم میکنم که نرن ولی میگن چیزی نیست و میرن بعد در رو میبندم و هر چقدر سعی میکنم نمیتونم جیغ بزنم و همش فرار میکنم و قشنگ میفهمم که سه روح پشت سرم هستن تو خواب تا این سن بالای 10 بار این خواب رو دیدم

🌴🌴🌴🇮🇷

من بعد تجربه اولین ترسم اکثرا خواب بد میبینم همه خواب ها هم تا الان اینطوری هست تو یک خونه قدیمی هست ...

این ترس مونده توذهنت باترسم فقط بایدمقابله کنی ازش فرارنکنی تادرست بشه مثلااگه ازتنهایی توشب میترسی ازشون بخواه چندشب تنهات بذارن یابروجایی تنهابمون اولش چراغاروروشن بذاربعدکم کم چراغاروکم کن وبعدکلن خاموش کن